Véleményem a világról

Miért legyek jó? vers

Hiába segítettem,

ezzel én vétkeztem,

csak kedvest kerestem,

s folyton elestem.

Képtalálat a következőre: „luis royo”

Hiába segítettem,

csak folyt a könnyem,

beborult a lelkem,

sötét fövenyen.

Képtalálat a következőre: „luis royo”

miért voltam jó?

ha mindenki rosszakaró?

beborít a halál,

mint takaró.

Mikor jön a Stux folyó?

 

Meghalni oly jó,

semmiként lebegni,

zenének lenni,

fejekben újraszületni,

fellegként lebegni,

semmit nem tenni,

csak rajtatok nevetni.

Képtalálat a következőre: „luis royo”

Ariane a sztármodell!

Mindig ő nevet minden plakát elején, de vajon ki ez a lány?

rebecca-givens2

A lány akinek mosolya elbűvölt rengeteg embert, de nem tudtuk a nevét. Most már tudjuk, hogy Ariane, de nem Grande.

Rebecca Ariane Givens korunk leghíresebb, s legfoglalkoztatottabb modellje.

a Stock fotók sztárja fülig érő mosollyal zsebelt be több milliót.2005 óta foglalkozik modellkedéssel, s a fényképeket a barátja és testvére lővi róla. Több éven keresztül titokban tartották a nevét, s ebben rejlett, a nagy varázslat, s a profit. Ha ennyi nem elég, nemcsak otthon fotózkodik, hanem bloggot is készít Radiant Peach  címmel. Megosztó modell, van aki imádja, van aki utálja, de mindenkinek van véleménye róla!

 

 

 

Jennifer Lopez - Dinero ft. DJ Khaled, Cardi B clip premier

A latin sztár új klipje!

Jennifer Lopez  a latin énekesnő, s díva legújabb klipjét tekinthetjük meg.

A videó egy gyönyörű házban játszódik, melyet  szobrok, s virágos kertek öveznek. A házon belül megcsodálhatjuk az antik bútorokat, festményeket, no meg azt, ahogy Jlo. egy swarowski kristályokkal kirakott vasgolyóval tekézik. Ezután jön a sexy-zés fehér dresszben s lepelben, melyhez lakk comközépig érő csizmát választott az énekesnő. Az összes bábot természetesen letarolja a sztár, aztán megyünk tovább, az ágy jelenetekre. Itt Jen  óriás masnit kötött a fejére, mintha ajándék lenne, nyakéket hord, s selyem body-t. A lakájok is ékszereket hordanak a tálakon. A klip a pénz szeretetéről szól, materiális értékeket helyezi előtérbe, no meg a státuszszimbolúmokat. Kint a medence partján, pedig elektromos cigit fújnak a jó nők. Jennifer ezután bemutatja, hogy milyen kulináris élvezeteket nyújthat egy zsíros steak forgatása a grillsütőben. Igazi séf módjára teszi ezt, az elmaradhatatlan sexy fehérneműben. Itt is közli, hogy mennyire élvezi a sok pénzt, a sztár életet. A pénzen bármit megkaphat, akár több férfi modell-t, vagy himringyót, akikkel együtt pókerezik, meg kártyázgat. Figyeljük meg a  párducmintás kalapját, melyhez remekül passzol a kesztyűje. A nő gy igazi ragadozó-t játszik, férfifaló, s pénzéhes. Megérkezik az asztalra a fő menű: pénz, melyet égetnek.

Jennifer megmutatja, hogy milyen bátor és struccokat sétáltat. Majd csíkos kezes-lábasban elefántokkal pózol a háttérben. Pávák, majd fast food reklám is befigyel. A videó termékmegjelenítést is tartalmazott.

Á! Cardi B is megjelenik! Közös ágyjelenetet adnak elő Jennifer Lopezzal, duett közepette. Cardi-n arcmaszk található, hogy ne ismerjük fől:D

Játékgépezés, auton pózolás Jen-től. A bebiztosított hátsóját minden férfi megcsodálhatja. Izmos modellek a kocsin ülve várják a parancsot.

Time magazin reklám ,amikor mindkét énekesnő ezt olvasgatja az ágyban. Érdekes, s menő koreográfiák következnek. Az utolsó képkockában, egy ló van a fürdőben!

 

Na ennyi egy szuszra!

Kétségkívűl ez a legdrágább klip, amit láttam, sok volt az ötlet, kevés a mondanivaló. Az üzenete, ha sok pénzed van akkor mindent megszerezhetsz, de lehet, hogy paródia volt a gazdagok életét vallott kifigurázni. Az énekesnőknek nem volt nehéz beleérezni a szerepbe, hisz ők maguk is gazdagok, bár tény és való, hogy azelőtt szegény családból származtak. Jlo. szerintem a hatalmát akarta fitogtatni, meg bebizonyítani, hogy milyen sexy, s kegyetlen tud lenni. Ezzel akarta hatereit egy kicsit megfélemlíteni. Hisz ő sztár, a klip szerint bármilyen hülyeséget is megtehet, nem vonja fellelőségre senki. Legalább, ha lett volna valami tanulság a végén, hogy nem minden a pénz, s elszomorító hogy bár tökéletesen felépített klip, a dal csak a piszkos anyagiakról szól, érzésekről, meg nem.

 

Olya Polyakova queen of the night clip premier

Az ukrán énekesnő újabb műve!

A népszerű ukrán 34 éves színész, énekesnő mindig a humoráról s énektudásáról volt híres.

Itt ebben a zenei kisfilmben a Nagybani piachoz hasonló helyen láthatjuk az énekesnőt, aki Óriás telefonnal mászkál.Flitteres diszkós öltözékben grasszál a standok között, majd letépve a piaci árúsnők ruháját, ők is flitter ruhás táncossá alakulnak. Van itt sejtelmes meztelenkedés is, miközben Olya  a magok között fekszik ,csak zöldhagyma borítja testét. Végül pár pár speciális effekt után hosszú hajúvá válik az énekesnő koronával a fején énekel csillogó dresszben. Klassz volt  koreográfiai, meg az, hogy mennyiszer vált külsőt Olya. Olyan, mint az X-men filmekből a Mystic.

Ez mindig érdekes momentuma a klipjeinek. Régmúlt discos stílus jön elő ennél a műnél.

Az éjszaka királynője címet kapta a klip. Egy igazi szakítós videó, arról szól, hogy a férfi nélkül, is jól érzi magát, s igazi party girl-é válhat. Feminista klip, girl power! Mint a Spice Girls-ben!

A humor mindig elengedhetetlen ennél az énekesnőnél. Nemcsak csinos magas, s sexy, hanem tehetséges is. Nekem nagyon tetszett!

Olya Polyakova maket new clip in market. She is beautiful and magical in glitter dress. She make a magic with vendors, this girl dancing like a dancers in glitter dress. The singer have big telefon, this is funny, and dancing in a market. The video have nude scenes, this is sexy, and singer dont shy. More special effects make a clip crazy and beautiful with humor.

In the end scenes Olya look like a party queen is gold dress, and  with silk long hair. She is Like a Mystic, from X-men films change look evry time. The clip have old disco style. Its al about womens, who dont fear without mens party making, womens who broken hearted with mad mens, but dancing on dance pol. The feminism, and girl power, like a Spice Girls!

I like this video! You like it? like on facebook, post, and say about this site!

 

Selena Gomez-t egy ismeretlen sráccal látták együtt!

A népszerű Disney sztár új szerelme?

A lesifotósok lencsevégre kapták Selena Gomez énekes, színésznőt egy ismeretlen ifjúval.

Éppen Taylor Swift koncertjére igyekeztek együtt. Kaliforniában épp 2018.O5.20-án adott koncertet Taylor Swift, ahol, mint már írtam Selena Gomez is megjelent a színpadon, előadva a Hands to myself-et.

igazán szépen adták elő a dalt ketten a legjobb barátnők!

selena220518-za[1]

Visszatérve Selly-re, érdekes ez a laza poló sárkány hímzéssel, hozzá farmerrel. A karika füllbevaló is csinossá teszi. Új klipje készítése okán vágatta le hosszú hajzuhatagát, erre a Kleopátra hosszúságú frizurára. Szerintem bájosan keretezi az arcát a haja.

The papparazzos making hot photos in California 2018.05.20 Taylor Swift Reputation koncert.

Selena Gomez, who is a big star of Disney, actress, and singer, walking with new no name new boyfriend? I dont know.

Selly look:

She look amazing in green T-Shirt, with dragon motivum, and blue jeans is great.

Selly have big blinge  gold earrings, and new new  haircut, for new clip. This hair look like Cleopatra, make her face so beautiful.

Selena making surprise, she singing with Taylor Swfit Hands to my self. Beautiful duett, and perfomance!

 

Selena Gomez és Taylor Swift egy szinpadon!

A két sztár együtt adott elő egy dalt!

Tegnap este Taylor Swift koncertet adott Reputation címmel Californiában.

Senki sem gondolta, hogy még egy sztárvendég is lesz a szinpadon, de megtörtént. A 28 éves Taylor Swift fellépésén váratlanul megjelent a 25 éves Selena Gomez. Ott találkoztak, amit baráti ölelés követett.

- az hogy ő az egyike a legjobb barátnőim közül azért van, mert bármit dőntök, sosem ítélkezik felettem.-vallotta Selena Gomez, majd a színpadon a rajongókhoz fordult.

6922f0a4db768d7b158d33feadc6f6de052b4957[1]

- szeretném kifejezni a hálámat nektek azért, mert támogatjátok ezt a legszebb, erős, és önálló hölgyet.

Köszönöm, hogy támogatjátok őt!-folytatta Selly.

Ddn_TX4UQAADNJl[1]

Egy régebbi interjúból Selena Taylorról:

-természetes, hogy én őt nagyon szeretem, s azt akarom, hogy azt tegye , amit tenni akar, s ez neki mindig sikerül. Legyen mindig ilyen sikeres! Én vagyok a leghűségesebb rajongója. Igazából, amit csinál nagyon megihlet engem.Nagyon klassz, mikor olyan emberek vesznek körül téged, akik motiválnak, s úgy változnak, hogy ők kezdik diktálni a divatot, a stílust. Legyen ez színészi játék, vagy zene. Taylor egyike azoknak, akinek ez sikerül.

A Look what you made me do klipben bebizonyította Taylor, hogy a régi aranyos kislányból nem maradt meg semmi. Ő már olyan előadóművész, aki nem fél levetkőzve kyborgot játszani. Látszik, hogy ez neki nagyon megtetszett, s ezen az irányvonalon folytatja művészeti vonalát.

Sok sikert nekik! Szép napot!