A terhes Eva Longoria Beverly Hills utcáin

A születetett feleségek sztárja alig várja, hogy világra jöjjön csemetéje.

Jose Antonio Bastonnal kapták lencsevégre Eva Longoria-t a Született feleségek sorozat Gabriel-jét. A várandos asszonynak már szépen gömbölyödik a pocakja.

beremennaya-eva-longoriya-popala-v-obektiv-paparacci-na-progulke-s-muzhem-nezadolgo-do-rodov_1[1]

Eva terhességéről:- ő növekszik, s egyre nagyobb lesz, ahogy az én méreteim is. Mondogatom neki, hogy alig várjuk, hogy már világra jöjjön! az utolsó időkben nem érzem magam komfortosan. Sokat alszom, s nehezen lélegzem. Ennek ellenére folytatom a jógát, aqua erobic-ot, s a masszázsokat.

A sztár a nyolcadik hónapban van. Nemrégiben Eva kapott egy csillagot, a jótékonykodásáért.

Eva szerint nem kell foglalkozni a biológiai órával, ma már egyre jobban kitolódik ez, hisz a nők gondolhatnak a karrierjükre is, valamiből majd el kell tartani a gyereket. A gyermek a szerelem s a két fél közötti összetartozás jelképe.

Sok sikert Eva! Sok boldogságot a kis családnak!:)

Kirsten Dunst világra hozta első gyermekét!

A világhírű sztár gyermeke megszületett.

A 35 éves Kirsten Dunst, s 30 éves férje Jesse Plemons először lettek szülők.

A kisfiú boldog és egészséges.

Kirsten Dunst and Jesse Plemons

A Marie Claire magazinnak vallott azelőtt a színésznő:-3 éves korom óta színészkedem, talán itt az ideje a család alapításnak.A keresztlányom is imádom, szeretem a gyerekeket.

Kirsten Dunst -ot ismerhetjük számos kasszasikerből, mint a Spiderman (a pókember szerelme), Jumanji és egyéb filmsikerekből. Mondhatni idáig munkamániás volt. Most végre ő is révbe ért!

Sok boldogságot!

Képtalálat a következőre: „Kirsten Dunst baby”