Ariana Grande God is a women

Szerki véleménye:A Bed című klipben arra panaszkodtam, hogy kevés szerep jutott Ariana Grande-nak.

Most megtörtént minden férfi álma!

Láthattuk az univerzum úrnőjeként, meztelenül festékes trutymóban hemperegve. Ez több volt, mint erotikus!

Több mitológia szereplőt is megtestesít az énekesnő a klipben, de a fő mondanivalója, hogy (Spice Girls-ös womenpower van). Az isten is nő, s ő egy igazi istennő ,aki előtt fejet hajtanak a többi nők.

A klipben megjelenik a Ariana Grande egója, ami túl magasra szárnyalt. Kicsit beképzeltnek tűnhet, hogy mindenhol ő az istennő, s a többiek mellékesek. A klip a modern wicca vallás jelképe is lehet, hisz a boszorkányok hisznek máig is a mitológia istenekben, s a legtöbbjük hisz a kelta istenekben is, s főleg a nők uralmában. Megkérdőjelezi a vallást, s ez tipikusan nem egy keresztény klip, ez boszorkányos, sőt néhol feminista zenei kisfilm lett. Látszik, hogy elege van abból, hogy a férfiak uralta világban nem jutnak vezető szerephez a nők, hisz ők is lehetnek vezetők, s ha életet hoznak a világra, akkor istennők is akár. Ki mondja, hogy az isten férfi?

Nem lehet tudni.

Szerki: Szerintem az isten semleges nemű a kozmoszban lebegő legmagasabb erő.  Nincs alakja, se neme, s az emberek energiái , gondolatai, tettei és kisugárzásai mozgatják. 

Sőt azért volt benne még Szűz Máriás jelenet is, mikor Ari-t terhesen láthatjuk benne. (Talán nem gyermeket vár? Vagy szeretne anya lenni?)

A másik nagyon nagy bátorság kell ahhoz, hogy ilyen vallási témáju klippeket készítsünk, hisz nagy botrányt kavart azelőtt Madonna az égő keresztjeivel, vagy Lady Gaga Judas című klipjével!

Dicsérendő Ariana Grande bátorsága, hogy kifejezte mindazt, ami a lelkét nyomja, s lehet, hogy a férfiak, kétszer is meggondolják ezután, hogy rosszul bánjanak a nőkkel, akik főznek rájuk, s gyermeket szülnek nekik!

 

Nézzük csak milyen művészeti alkotások  és mögöttes tartalmak jelennek meg a zenei kisfilmben!

Köszönet  a mögöttes jelentésekben forrás: ariana grande fanclub youtube

 

Képtalálat a következőre: „ariana grande romulus and remus”

Képtalálat a következőre: „romulus and remus”

Ariana Grande itt a mitológia egyik jelenetében a Romulus és Remus etetése közben.

Ez a két király alapította Rómát anno. Őket egy farkas anya szoptatta, most az énekesnő ebben a szerepben tettszeleg. Jelentése (A nők etetik a férfiakat, a nők által élnek a férfiak)

A következő jelenetben Ádám szerepében láthatjuk, aki istenhez ér hozzá, akit az énekesnő Nőként képzel el.

Képtalálat a következőre: „ariana grande god is a woman”

Még Cerberus a  pokol kutyái is ott ugatnak a háta mögött.

Képtalálat a következőre: „ariana grande god is a woman”

Ebben a remek klipben megjelenik a Panthenon is amit egy kalapáccsal tör szét az énekeső. Ez a római istenek háza.

(Látszik, hogy vonzódik a mitológiához, akár egy modern wicca boszorkány.)

Képtalálat a következőre: „ariana grande god is a woman”

A vakondok ordítása nem értem, hogy minek került bele:D

Még egy művészeti alkotás a Rodin a Gondolkodó szerepében. (Mellesleg itt mondja el, hogy őt nem érdeklik a férfiak gonosz megjegyzései,  s haterek ő fölöttük áll.:)

Képtalálat a következőre: „ariana grande god is a woman”

Érdekes klip volt!

Sztárok és frizurák

Lessük el a sztárok hajviseletét!

A Demona, s a Tomb Raider színésznője sokszor hordja kibontva a hajzuhatagát. A jótékonykodásról is ismert, aranyszívű sztár, ha rendezvényeken vesz részt feltűzi a haját. Ehhez hajcsavarót, vagy hajgöndörítőt is használ, maj a feje tetején összetűzi a fürtjeit hajcsatokkal. Ilyenkor a fülönfüggő is szépen mutat.

Képtalálat a következőre: „angelina jolie hair style”Képtalálat a következőre: „angelina jolie hair style”

Penélope Cruz

A Karib tenger kalózainak sztárja kiengedett hajat használ, de középen elválasztva.

Képtalálat a következőre: „penelope cruz hair”Kapcsolódó kép

Ha eseményre hivatalos, akkor hátrafésüli a haját a homlokánál, beköti, becsavarja a haját, s kontyot hord.

Ehhez persze gyémánt fülbevalót is használ.

 

Scarlett Johansson

Általában akcióhősnőket játszik a telt ajkú színésznő. Általában lágyan omló hullámos hajjal láthattuk azelőtt, melyet középen választott el. A lágy hullámokat hajfonatokkal, vagy hajgöndörítővel, esetleg hajcsavarókkal érhetjük el. A rövid haj praktikus, könnyeb mosni, felfelé fésüléssel tupírozással ilyen elérhető.

Képtalálat a következőre: „scarlett johansson hair”Képtalálat a következőre: „scarlett johansson hair”

Keira Knightley

A gyönyörű színésznő, hosszú lágyan omló csokoládé barna hajzuhatagot választ, ha nem rendezvényre megy.

Haját hajfonással göndörítheti be így, vagy hajgöndörítővel. Középmagas lófarokkal is remekül fest.

Kapcsolódó képKéptalálat a következőre: „keira knightley konty”

Beyonce

Kreppeli a haját, az aranytorkú énekesnő, s színésznő. Nagyon csodásan fest így. Felül pedig összefogja.

Képtalálat a következőre: „beyonce hair”Képtalálat a következőre: „beyonce hair”

A másik kedvelt frizurája a felül összefogott magas copf, melyet,még be is fon alul. Ha nincs hosszú hajad, akkor póthaj alkalmazásával is elérheted a kívánt hatást.

 

Képtalálat a következőre: „hajgöndörítő vas”A hajgöndörítés mestere Miracurl a Babyliss-től

Reese Witherspoon Ismét Doktor Szöszi lesz!

A hollywoodi sztár újra az okos barbie szerepét fogja játszani.

17 évvel ezelőtt a Doktor Szöszi kirobbanó filmsiker lett. 18 millió dollár profitot hozott, a világon 141 milliós bevételt  zsebeltek be.Egy interjúban közölte Reese, hogy megnézné, hogy a mostani időkben , mivel is foglalkozna a Dr. Szöszi.Ezzel elszólta magát, így méltán reménykedhetünk, hogy lehet, hogy lesz folytatása a kasszasikernek!

A műsorvezető felajánlotta, hogy lehetne a szőkeség az USA elnőknője  is.

Emlékeztetőül: A film egy szőke lányról szól, akit elkényeztetettnek, butának néznek mert szőke, de a film folyamán annyit fejlődik, hogy mindenkinek leesik az álla attól, hogy milyen okos. Két film is készült. Az elsőben, még tanul a Miss Barbie:) A másodikban már perekben vesz részt ügyvédként.Igazán laza, igazi feminista film, arról, hogy nem mindig igazak azok a viccek, amiket a férfiak sütnek el a nőkről. Nem a hajszín alapján kell eldönteni ,hogy kinek van sütnivalója!

Reese remek színésznő, s remélhetőleg további sikereket fog elérni a jövőben!

Met Gala 2018 vallási botrány!

Sztárok és furcsa viseletük, haute cuture a gálán.

Рианна

 

Рианна Képtalálat a következőre: „római pápa”

 

A barbadosi szépség Rihanna (énekesnő és dalszövegíró) gyöngyökből kirakott miniruhában s a pápa fejfedőjében jelent meg. Ez kissé botrányos! Mit szólna ehhez a pápa? Mintha kiparódizálná őt. Lehet, hogy sexy-n fest, de ezt a fejfedőt elhagytam volna, olyan, mint valami papnő.

Кэти Перри

Ha ennyi nem elég a papnőnkhöz egy arany miniruhás, arany csizmás kerub is csatlakozott. Igen ez Katy Perry az énekesnő. Igazán magasztos pillanat ez! Leszállt az égből, hogy megvédjen minden rajongót!:D

Igazán angyalian festett, biztos nehéz volt ezeket a szárnyakat cipelni.

Эмбер Херд

Amber Heard (Johhny Depp volt felesége, színésznő) Ő tetőtől-talpig vörösben, fejét glóriaszerűen egy nap alakú korona veszi körül. Úgy látszik, most a sztárok vallási témára mentek rá. Ő a többiekhez képest visszafogott volt.

Ариана Гранде

Ariana Grande letépte egy templom homlokzatát, vagy egy óriás freskót tele angyalokkal, s isteni lényekkel, s magára vette.Milyen érdekes!:) Ez eztán a vallásosság! Ő a templom, de nála nincs mise!:)

Сара Джессика Паркер в Dolce & Gabbana

Sarah Jessica Parker  szívkirálynő. Igazán cifra öltözék, garantáltan mindenki szeme rá szegeződik. A kacsalábon forgó kis házikót, hogy bírta cipelni a fején?

 

Az összes öltözék szinte vallásos témát ölel fől, néhol túlzással. Haute cuture, nem mindennapi jelmezek.Egy kicsit olyan érzés, mintha kinevetnék a vallást.  Ti felvennétek ilyeneket?