Met Gala 2018 vallási botrány!

Sztárok és furcsa viseletük, haute cuture a gálán.

Рианна

 

Рианна Képtalálat a következőre: „római pápa”

 

A barbadosi szépség Rihanna (énekesnő és dalszövegíró) gyöngyökből kirakott miniruhában s a pápa fejfedőjében jelent meg. Ez kissé botrányos! Mit szólna ehhez a pápa? Mintha kiparódizálná őt. Lehet, hogy sexy-n fest, de ezt a fejfedőt elhagytam volna, olyan, mint valami papnő.

Кэти Перри

Ha ennyi nem elég a papnőnkhöz egy arany miniruhás, arany csizmás kerub is csatlakozott. Igen ez Katy Perry az énekesnő. Igazán magasztos pillanat ez! Leszállt az égből, hogy megvédjen minden rajongót!:D

Igazán angyalian festett, biztos nehéz volt ezeket a szárnyakat cipelni.

Эмбер Херд

Amber Heard (Johhny Depp volt felesége, színésznő) Ő tetőtől-talpig vörösben, fejét glóriaszerűen egy nap alakú korona veszi körül. Úgy látszik, most a sztárok vallási témára mentek rá. Ő a többiekhez képest visszafogott volt.

Ариана Гранде

Ariana Grande letépte egy templom homlokzatát, vagy egy óriás freskót tele angyalokkal, s isteni lényekkel, s magára vette.Milyen érdekes!:) Ez eztán a vallásosság! Ő a templom, de nála nincs mise!:)

Сара Джессика Паркер в Dolce & Gabbana

Sarah Jessica Parker  szívkirálynő. Igazán cifra öltözék, garantáltan mindenki szeme rá szegeződik. A kacsalábon forgó kis házikót, hogy bírta cipelni a fején?

 

Az összes öltözék szinte vallásos témát ölel fől, néhol túlzással. Haute cuture, nem mindennapi jelmezek.Egy kicsit olyan érzés, mintha kinevetnék a vallást.  Ti felvennétek ilyeneket?

 

Christina Aguilera-át fehér kosztümben kapták lencsevégre!

Sokáig nem hallottunk a sztárról, aki azelőtt Britney Spears-el rivalizált. Most újra részt akar venni a zenei életben.

New-york egyik utcáján fotózták le a lesifotósok az énekesnőt, aki fehér nadrágkosztümben volt látható.Még a magassarkúja lábbelije is fehér volt. A körmei természetes színűek voltak, a lábkörmei viszont vörösben pompáztak. Legalább valami izgalmas is volt az öltözékében. Igazán angyalian visszafogott lett, még a haját is feltűzte, szemeit szemüveg mögé rejtette, ajkát szájfénnyel tette érzékivé.Biztos valami hivatalos ügyet intézhetett. Látszik, hogy kisebb súlygyarapodáson ment keresztül, de ez az öltözék pont jó, mert ápol és eltakar. Molett hölgyeknek jó ötlet a nadrágkosztüm, mert vékonyabbnak mutatja viselőjét, s nem csak ez, pl. ha még csíkos is lenne, akkor még vékonyabbnak tűnne optikailag. A fehér szín még testesebbnek látatja viselőjét. Legalább lenne valami ékszer ami izgalmasabbá tenné azt amit felöltött. (Pl. kitűző,vagy sál, vagy a retikül lehetne feltűnőbb.)

Egyébként csinos a pofikája! Dekoratív nő!

Emlékeztetőül: Britney Spears és Christina Aguilera is együtt nőttek fel sztárcsemeteként a Mickey Mouse klubban. Együtt indult a két sztár karrierje, sőt később rivalizáltak is. Míg Britney-nek Las Vegasban van állandó showja, addig Christina kislánya nevelésével foglalkozott. Nagy reménye a rajongóknak, hogy egyszer új dalt hallhatunk tőle.

Esetleg duettet Britney-al!

Кристина Агилера