Az izraeli Netta nyerte meg az Eurovision-t!Gratulálunk!

A tehetséges énekesnő új színt vitt a versenybe!

Netta Barzilai nyerte meg 529 ponttal az Eurovision 2018-as Dalfesztiválját a Toy (játék) című művévvel.

Képtalálat a következőre: „Netta”

Az izraeli hölgy, bebizonyította, hogy új hangokkal, kreatívitással,  színkavalkáddal,szókimondóan ,humorral, s egy kis feminizmussal is meg lehet nyerni a versenyt. Ő volt az első előadó a történelemben, aki kotkodácsolt, berregett,  mindezt kimonóban a Hold tündért idéző frizurával. Laza volt az énekesnő, s nagy a hangterjedelme!

Képtalálat a következőre: „Netta”

A dal arról szólt, hogy hiába is gondolja a férfi a nők nem játékszerek, különleges teremtmények, s van saját sütnivalójuk.

Ez a szám lesz az idei év slágere!

Congratulation Izrael! Netta your colorful perfomance making good feelings! Your creativity,humor,feminism,love for music make you winner!

Alekseev Forever on Eurovision 2018 Belorussia

Fehéroroszország versenyzője Alekseev drámai előadásmódja!

Elkezdődött a gyakorlás az Eurovision dalfesztiváljára. Most éppen Alekseev énekest figyelhetjük meg szereplés közben. Egy igen érzékeny és drámai előadásmódot láthatunk, ahol a táncosnő íjjal találja el a főhőst, mellyel egy tövises rózsát lő ki az énekesre, akinek véres s sebekkel lesz tele a háta, de nem adja fel. Harcol a szerelemért, ami a dal szövege szerint örökké fog tartani. A táncosnő körbetáncolja az énekest, a színpadon nem lesz a háttérben kivetítés, hisz így akkora közönség jobban fókuszál az előadóra. Az ünneplő tömeg között lesznek a fotelek, s díványok ahol megpihenhetnek előadás után a művészek.

Nem szabad késni, hisz minden perc előre ki van számítva! Minden munkát precízen és pontosan végeznek, mert profi munka ez! Drukkolunk Alekseev-nek, aki egyszerre két hangon is tud énekelni, s végtelenül érzelmes s profi előadóművész!

Big respect!