Kim Kardashian dicsekszik az alakjával

A reality sztár és üzletasszony bemutatja új formáit!

Похудевшая Ким Кардашьян продолжает демонстрировать стройную фигуру

A 37 éves sztár, új rövid frizurával, karcsú derékkal, s kirobbanó formában jelent meg az utcán.Itt éppen Jimmy Kimmel jótékonysági pókerpartijára igyekezett (ami tv-show is egyben), ahová elhívták még testvéreit is: Khloe-t, Kendall-t és a kedves mamát Krist-is.

 ÐšÐ¸Ð¼ Кардашьян

Ez a szett több, mint feltünő, sőt ritkán látni ilyen öltözékben nőket. Az egész szett futurisztikus, főleg az átlátszó cipő. Az 53 kg-ot nyomó reality hősnő, modell, s üzletasszony, anya büszke lehet idomjaira.

Ким Кардашьян

Ким Кардашьян

Akár Kleopátra!

Ким Кардашьян

Eminem lánya az apjáról!

A híres rapper lánya beszélt családi kapcsolatairól.

Az interneten sokat foglalkoznak a sztárok csemetéivel, akik meghodítják a modell és film világot.

image[3]

(A lány nagyon hasonlít az apjára:)

Eminem 22 éves lánya Hailie Jade Scott, nem akart az apja után a zenei világban sikereket elérni, legalábbis eddig. A daily Mail interjúztatta a lányt, aki azt vallotta nagyon közel állnak az apjához.

2016-ban nyitott Hailie instagram fiókot, aminek mára már több millió követője is van. Nemcsak a híres apa miatt. A lány Michiganban végezte el, az egyetemet. Még nem tudja, hogy mivel akar foglalkozni a jövőben, de kacsintgat a modell s divatvilág felé.

25016725_957709707700711_3198642254784757760_n[1]

Emlékeztetőül: régen felrakott Hailie egy képet, ami kiverte a biztosítékot néhány eminem rajongóban, szerintük túl közönségesen festett hasát alig takaró body-ban a díványon. Ezzel akarta bebizonyítani, a lány, hogy már felnőtt nő, s már nem az apja karonülő kislánya.

Kapcsolódó kép

Eminem bevalotta, hogy félti a lányát, aki már nem az a kislány pizsamában és copffokkal  hajában, hanem egy sexy felnőtt nő, aki magassarkúban s valamit alig fedő ruhákban jár.

Több dalát is Hailie ihlette, amikor kicsit volt. Eminem azóta sem változott semmit szókimondó, botrányos rapper, aki gyakran vall politikai nézeteiről is. Ezért is szeretik őt. A lánya, meg egy barátkozos, hétköznapi nő, aki még keresi magát a világban.

Met Gala 2018 vallási botrány!

Sztárok és furcsa viseletük, haute cuture a gálán.

Рианна

 

Рианна Képtalálat a következőre: „római pápa”

 

A barbadosi szépség Rihanna (énekesnő és dalszövegíró) gyöngyökből kirakott miniruhában s a pápa fejfedőjében jelent meg. Ez kissé botrányos! Mit szólna ehhez a pápa? Mintha kiparódizálná őt. Lehet, hogy sexy-n fest, de ezt a fejfedőt elhagytam volna, olyan, mint valami papnő.

Кэти Перри

Ha ennyi nem elég a papnőnkhöz egy arany miniruhás, arany csizmás kerub is csatlakozott. Igen ez Katy Perry az énekesnő. Igazán magasztos pillanat ez! Leszállt az égből, hogy megvédjen minden rajongót!:D

Igazán angyalian festett, biztos nehéz volt ezeket a szárnyakat cipelni.

Эмбер Херд

Amber Heard (Johhny Depp volt felesége, színésznő) Ő tetőtől-talpig vörösben, fejét glóriaszerűen egy nap alakú korona veszi körül. Úgy látszik, most a sztárok vallási témára mentek rá. Ő a többiekhez képest visszafogott volt.

Ариана Гранде

Ariana Grande letépte egy templom homlokzatát, vagy egy óriás freskót tele angyalokkal, s isteni lényekkel, s magára vette.Milyen érdekes!:) Ez eztán a vallásosság! Ő a templom, de nála nincs mise!:)

Сара Джессика Паркер в Dolce & Gabbana

Sarah Jessica Parker  szívkirálynő. Igazán cifra öltözék, garantáltan mindenki szeme rá szegeződik. A kacsalábon forgó kis házikót, hogy bírta cipelni a fején?

 

Az összes öltözék szinte vallásos témát ölel fől, néhol túlzással. Haute cuture, nem mindennapi jelmezek.Egy kicsit olyan érzés, mintha kinevetnék a vallást.  Ti felvennétek ilyeneket?