Jennifer Lopez tengerparton ünnepelte a a születésnapját!

A latin díva mindent beleadott!

Júl 24-én ünnepelte a születésnapját a sokak által imádott Jennifer Lopez. Mindezt tette a közeli barátai és rokonai körében.Étterem helyett a tengerparton tartott egy kis összejövetelt.

Az énekes , - színésznő nemcsak felvillanyozó produkcióival boldogítja a közönséget, hanem sexy külsejével is , hisz fellépésein többször is vált öltözéket. sokaknak hihetetlen, hogy Jlo. már 49 éves.

Most Alex Rodriguez és szerettei között ünnepelt. Az eseményen bikiniben tombolt a szépség.

-ezek alatt a 365 nap alatt, teljesen átadtad magad a gyerekeknek, a családnak a világnak. Reméljük hogy úgy boldoggá teszünk téged, mint te minket!- kezdte a beszédet Alex az instagramján.

Szerki: Jlo-nak bomba teste van! Büszke lehet magára és családjára, no meg azért, amit elért az életben!

Sok boldogságot Jen!:)

 

Jennifer Lopez dívából kentaur

A népszerű latin díva fellépésének öltözetét méltatták, meg az alakját.

Jennifer Lopez aki nemcsak énekes, hanem színésznő, egy igazi latin szépség, mindig formás testalkattal büszkélkedhetett. Az ő fenekéről mindig azt mondták, a legkerekebb, a férfiak szexszimbóluma volt.

Sajnos mostanában felszedett pár kilót, ápr. -26 án a Billboard Latin díjátadón szerepelt. Nem is akárhogyan, fénylő dresszben (testszínű csillogó bodyban) extra hosszú póthajjal. Az internet felhasználók szerint, úgy nézett ki mintha farka lenne, akár egy kentaur.

A másik, hogy mivel kicsit teltebb lett azt méltatták, hogy már benne van a korban, ráadásul anyuka is, s ezek a merész színpadi szettek túl sexy-k néhol provokatívak  már nem illenek hozzá. A férfiak nagy kedvence, ti hogy vélekedtek? Szerintetek is túl merészek ezek az öltözékek?

forrás:www.woman.ru

Jennifer Lopez Ell Anillo klip premier!

Jlo. új sexy klipjének elemzése, mitológia, táncok, jelmezek.

A gyönyörű és sexy Jennifer Lopez Alex Rodriguez-nek párjának szánta legújabb zenei kisfilmjét.

Arról énekel, hogy a férfi által hercegnővé válik, hisz a párja mindent megtesz érte.

A kezdő képben sok gyűrűt és ékszert láthatunk lehullani a  vízbe. Az ékszerek jelképezik, hogy mennyire értékes számára a kapcsolat.

Az énekesnő dekoratívan fest királynőként, koronával, s arany ruhája csábosan feszül testére. Az udvara meg is hajol szépsége előtt. Ha megnézzük a királyi udvarát sok bőrszínű és nemzetiségű modellt láttunk magunk előtt, akik mind egyedi karaktert képviselnek. Jlo. trónja kerek akár a nap. A fáraókat azelőtt napistenként tisztelték.

A koreográfia a sok kéz megjelenése, meg az indiai hatás Shiva a pusztítás istennőjének jelképe.

Az énekesnő később fekete flitteres ruhában is csábosan fest. Ezután ezüst falatnyi ruhában táncosaival rázza a testét akár egy termékenységi rítus során. Az egész dal nem mindig csak éneklés, sok rap rész is van benne.

Harcosok küzdenek érte, tényleg mitológiai jellege van a klipnek. Ha már nem fáradtunk el a sok jelmez váltástól ,a a végén platina szőke hajjal s jégkirálynőszerű öltözékben csodálhatjuk meg Jlo. formás testét.

Istennőként tündököl, megint érdekes koreográfiák tömkelege, több keze lesz ismételten, mint Shivának.

Végül a sok küzdelem árán a tetszetős ifjú hős elnyeri jutalmát,  a királynő kezét. A végén gyűrűk lehullanak.

Sok volt a vallási aspektus, mitológiai jelenetek, néhol monoton volt a dal, de megfogtak a táncok, a speciális effektek, a jelmezek. Jen tényleg kitett magáért.