Lady Gaga pikáns fotósorozata

A mama szörny ismét sexyzett!

Леди Гага устроила откровенную фотосессию в прозрачном платье в Малибу

Lady Gaga sokunk kedvenc énekes,színésznője mostanában nem adott koncertet a sérült hangszallagjai miatt.

Állapota miatt, csak ősszel tud újra turnézni. Hamarosan látható lesz a Csillag születik című film, melyben a tehetséges énekesnőt láthatja majd a közönség, és megcsodálhatják, színészi játékát.

Adddig a mama szörny pikáns fotókat készítetett Malibu tengerpartján magáról.Az áttetsző fehér vízes ruha nem sok mindent hagy a képzeletre. a fotózás a 24 millió dolláros házikója mellett folyt. Nos most minden férfi csorgadhatja a nyálát ezeken a sexy fotókon!Sok szerencsét Stefani Germanotta!

Леди Гага

Леди Гага

Леди Гага

 

Svetlana Loboda 16 nappal szülés után Muz Tv awards Olga Buzova lovon!

Az énekesnő, Loboda aki a Be my Valentine-t énekelte az Eurovision-on most ismét karcsú. Olga, pedig mindig kiemelkedik mindenki közül.

Máj 24-én anya lett Svetlana Loboda,  (énekesnő Nu Virgos Via Gra női együttes egyik tagja) s egy kislánynak adott életet. Ma s 2018 Muz tv Awardson máris lapos hassal és teljesen karcsú testalkattal csodálhatta meg a közönség. Fűzös, fekete csipkés szettje kiemelte karcsú derekát, s dús dekoltázsát. A külseje hasonló Angelina Jolie-hoz, csak ő szőke, s neki is hasonlóan telt ajkai vannak, mint Angelinának.

A zenei dijátadóra az USA-ból utazott át, ahol otthon hagyta gyermekét, akire rokona vigyáz. Sok boldogságot!

Ha ez nem elég Olga Buzova énekesnő, s reality hősnő és műsorvezető vitte el a show-t földig érő pink uszályos báliruhájával, s igen a vörös szőnyegen, egy ló hátán ügetve, akár a neveletlen hercegnőben érkezett meg.:) Ő is nyert egy arany tányért, s kiemelkedett a sztárok közül, mint mindig. Bár 32 éves, korát meghazudtolóan jól nézett ki, akár a pop koronázatlan királynője.

Sok sikert!

Ольга Бузова

 

 

Kim Kardashian áttetsző nadrágot vett fől és top-ot!

A népszerű reality hősnő öltözéke keltett feltűnést.

Kim Kardashian mindig is a polgárpukkasztó sztárok közé tartozott, de csak ő képes átlátszó nadrágot fehérnemű nélkül felölteni. Las Vegasban kapták lencsevégre a reality sztárt, s üzletasszonyt, no meg modellt, éppen a 20 éves osztálytalálkozójára igyekezett.

Két estét töltött ott partyzással a sztár, s a hotelből kilépve fotózták le így. Minden alsónemű nélkül, a ruha nem sokat hagyott a  képzeletre. Márkája a La Perla. Úgy hírlik Cher nagy rajongója Kim, s ezért is öltözhetett így. Bár nem tudni mi volt ezzel a célja?

forrás képek: www.woman.ru

Szerki:

Persze kellenek a balhék, a botrány pr, de szerintem tehetséges nő, aki tudná valami mással is felhívni magára a figyelmet, pl. miért nem jótékonykodik? Szó ami szó ő így is csinos, az alakjában nem találni semmi kivetnivalót, de miért nem használja a befolyását egy jó ügy érdekében. Pl. elmehetne kórházakba meglátogatni a rajongóit.

A két képen látszik, hogy Cher  volt a példakép ezen stílus felöltésében, akkor miért nem követi Cher-t a jótékonykodásban is? Bár lehet adakozik, csak a média nem beszél róla. Ki tudja?