Philip Kirkorov feeling blue

A népszerű klip, mely nagy sztárgárdával készült, s kicsit botrányos lett.

Philip Kirkorov orosz sztár, aki azelőtt Ani Lorak-ot fedezte fel az Eurovision dalfesztiváljára, most nem a megszokott fényűző, s érzelmes oldalát mutatta meg.

Képtalálat a következőre: „Филипп Киркоров - Цвет настроения синий (Премьера песни 2018)”

Egy botrányos klipet készített, ahol olyan sztárok vannak jelen az orosz showbizniszből, mint (Nikolay Baskov opera énekes, Olga Buzova reality hősnő és énekes,Yana Rudkovskaya Plusenko felesége és Dima Bilan producere, Timati rapper énekes, Gregory Leps énekes, Ivan Urgant műsorvezető és színész.

 

A zenei kisfilmben a polgárpukkasztó Philip Kirkorov bemutatja mindenkinek a sötét bandázó fiatalok életét.

A középső úját mutogatja, füvezik, cigizik, bandázik, s még Plusenko kisfiát is leitatja alkohol-lal.

Képtalálat a következőre: „Филипп Киркоров - Цвет настроения синий (Премьера песни 2018)”

Olga Buzova énekesnő unott képpel szolgálja ki a romlott fiatalokat a boltban. Mintha egy másik dimenzióban játszódna a videó.

Maga a klip a káros életvitelre hívja fel a figyelmet, hogy mennyien élnek a drogokkal, káros szenvedélyekkel, azt gondolva, hogy ezek majd megoldják az életükben a problémájukat. A klip arra hívja fel a figyelmet, hogy mit nem szabad. Kirkorov most kísérletezik, hisz még sosem volt ilyen botrányos klipje. Mindig a végletekig romantikus vonalat nyomatta. Most meg Face-re hasonlítva polgárpukkasztó viselkedésével vonja fel magára a figyelmet. A klip fura s megbotránkoztató!

A dal maga fülbemászó, s könnyű megjegyezni. Szép a hangja, mint mindig,  csak a képi jelenetek szerintem durvák?