Ariana Grande behind the scenes mask making No tears left to cry

Az énekesnő eredeti arca smink nélkül!Ariana Grande no make up

Ebből és ebből, hogy lesz ez?

Képtalálat a következőre: „ariana grande”

Szakértői szemek: alapozó, műszempilla, ajakfény, szemhéjtus,rúzs többszöri használat,szemfesték, paróka.

Épp maszkot készítettek a híres szépségnek Ariana Grande-nak, aki énekesnőként ténykedik. Nos a kérdés felmerült, hogy mégis hogyan néz ki smink nélkül.

Hát így!

A több tonna vakolat nélkül egy átlagos kislány külseje van, kétség sem fér hozzá, hogy fiatalabbnak hat a koránál, de nem áldotta meg az isten olyan egzotikus szépséggel, mint amit a sminkmesterek készítenek neki nap , mint nap.

A rózsaszín köd szertefoszlott. Ő is egy teljesen hétköznapi csaj, sőt vannak nála dekoratívabb lányok is, de a hangja az tényleg maga a csoda, hisz végtelen magasságokban tud énekelni, s tehetséges színésznő is, akit a Nickelodeon-on láthattunk viszont régebben. 

 

Ariana Grande - No Tears Left To Cry

Az énekesnő legújabb klipjének elemzése.

Ebben a zenei kisfilmben az énekesnő egy álomvilágba kalauzol minket, ahol minden a feje tetején áll. 

Hosszú platina copfján megcsillan a hold fénye, s folyton előtűnik a szürreális álomszerű világban, hol fejjel lefelé, hol fénylő drótok között. Néhol még veszélyes magasságokban kapaszkodik bele a tűzlépcső korlátaiba. 

A végén megjelenik arc nélkül, s maszkokat próbálgat. A filozófiai mondanivalója az lehet, hogy az élet egy színház, s mi mindannyian maszkot hordunk s sokféle szerepeket játsszunk. A maszk az önvédelem, a belső érzékeny én védelmére szolgál. Néhol Ariana is a tökéletes sztár álarca mögött egy végletekig romantikus érzelmes lány, aki gyakran csalódik. A dalszöveg szerint, nem tud már sírni, annyira szomorú a férfi miatt. Létezik már az a szenvedés is a csalódás miatt, amikor csak belül sírunk. A nők többsége, mint Ari, mindig tökéletesnek akar látszani, akár ez igaz lehet a párkapcsolataira is, s szomorú, hogy az igazi énjét nem értékelik annyira. Nehéz dolog ez! Az a legszebb, ha valaki úgy tud szeretni minket, hogy nem kell maszkot hordanunk s minden külső és belső hibánkkal együtt elfogad. Ez ritka!

Ez a dal nagyon megtetszett, elénekeltem a coverjét is! Remélem tetszik nektek!