Liam Hemsworth viccesen fogadta szakításuk hírét Miley Cyrussal

A két sztár nem vetett véget kapcsolatának.

Лиам Хемсворт забавно подшутил над Майли Сайрус на фоне слухов об их расставании

Miután a 25 éves Disney sztár és énekesnő s annak szerelme a 28 éves Liam Hemsworth színész kapcsolatát temették mostanában, kiderült, hogy a szakítás híre csak kacsa.

Úgy magyarázták , hogy a férfi házasságot akar, s gyerekeket a lány, meg nem egyezett bele ebbe.

Olaj volt a tűzre, hogy Miley még a képeit is törölte instagram-ról!

Ám a hölgy kedvese eloszlatott minden kételyt, mikor közös videót rakott fől kettejükről az instagramjára.

Megijesztette Miley-t valaki ordítozott mikőzben a lány vezetett. vicces jelenet volt.

 

Ezek szerint minden rendben van!Sok boldogságot!

 

Майли Сайрус и Лиам Хемсворт

Майли Сайрус и Лиам Хемсворт

 

Hogyan reagált Selena Gomez Justin Bieber és Hailey Baldwin kapcsolatára?

A Disney sztárja, megfogalmazta véleményét a párocskáról.

A kanadai énekes Justin Bieber és Selena Gomez énekes , színésznő kapcsolata márciusban ért véget. Szünetet akartak tartani, ami mellett több nyomos érv is volt. Úgy látszik Justin nem sokáig szomorkodott egyedül, hisz visszatért régi barátnőjéhez Hailey Baldwinhoz. A két sztár között már hagyomány a se veled sem nélküled kapcsolat, de a végén mindig visszatérnek egymáshoz, akár két mágnes, vagy bumeráng (Selena és Justin forever).

Kapcsolódó kép

(Selly ha nem ökörködik!) szerk

 

-Selly mindent megtesz, hogy ne figyeljen a párosra, de a sztár látja, hogy a két fiatal sok időt tölt egymással,nem szégyenlősködnek nyíltan vállalják kapcsolatukat,s boldognak látszanak együtt. Selena arra is ügyel, hogy ne figyeljen Justin újabb tervére, hogy  mindig vele foglalkozzon, de minden barátja csak róluk beszél. Az énekesnő szeret szingli lenni, de fáj neki, hogy Justin továbblépett.- vallja egy bennfentes ismerős.

Képtalálat a következőre: „Selena Gomez back to you”

(Sőt egyre virágzott mostanában a Dolce & Gabbana botrány, hogy csúnyának nevezték Selly-t. A viselkedése volt csúnya, a nézőkkel szemben akik nem óhajtanak ilyen fejeket látni, mert olyan érzés, mintha irónizálna, sőt kigúnyolná a nézőket.Ami nem szép, hisz milliós rajongótábora van!

Carla Deligvine, és Miley Cyrus is kiált a Disney sztár mellett.

A Back to you zenei kisfilmjében ilyen pofákat vágott az énekesnő. Amikor gúnyolodik, s pofákat vág akkor nem a legszebb. Bár ami igaz, az igaz, Selena Gomez, ha normálisan viselkedik, akkor a legszebb nők között van. Ezt ő is nagyon jól tudja! Nem tudni mi volt a célja a pofavágásokkal, s nyelvöltésekkel?)szerki vélemény

 

Spletnik forrás:

-sőt Selena  komolyan gondolja, hogy a Hailey és Justin kapcsolata, nem lesz hosszú életű. Hisz ő tudja, hogy milyen nehéz együtt élni Justinnal. Sok boldogságot kíván a fiatal énekesnek, de félti Hailey-t, hogy miután megunja őt is, akkor a lánynak ripityára töri a szívét majd a fájdalom.- mondta még ezt is a bennfentes ismerős (barát).

Képtalálat a következőre: „justin bieber and hailey baldwin”

Sőt, mint tudjuk Selena Gomez új klipje a Back to you is a kanadai énekessel való kapcsolatáról szólt, hogy mennyi szerepet kellett játszania , hogy őt megtartsa, s mellette nehéz volt együtt élni.  Azt azért ne felejtsük, el ,hogy Justin mindig is támogatta Selenát főleg amikor lupus nevű betegségben szenvedett, s veseátültetésen ment át (amit barátnője önként adott át neki mármint a veséjét), akkor is együtt töltöttek sok időt. Mivel mindketten egymás első szerelmei valószínűleg sosem fogják elfelejteni egymást, s ha nem szerelmesekként, de barátokként biztos számíthatnak majd egymásra. Szóval unalmas, hogy mindig szakítanak, majd összejönnek. A kapcsolatuk már legenda, s a botrány pr sokat dob a hírnevükön.

Képtalálat a következőre: „Selena Gomez back to you”