Selena Gomez baráti körben ünnepelte születésnapját!

A sztár ragyogobban fest, mint valaha!

Селена Гомес отметила день рождения на частной яхте в кругу друзей

Vasárnap 26 éves lett a Disney sztárja.Szűk baráti körben, egy jachton ünnepelte a jeles eseményt.

 

-még egy éven túl vagyok. Köszönet a szeretetért. Nagyon hálás vagyok nektek hű barátaim, hogy ezt a fontos napot velem ünneplitek. Én örülte szeretlek titeket srácok!

Селена Гомес

 

Селена Гомес с подругами

Селена Гомес с подругами

A buliban Selly romantikus külsőt öltött fől. Virágos pink ruhát, s keresztes nyakláncot, no meg hajhosszabításon is túl eshetett, hisz nemrég még rövid frizurája volt.

Kiegyensúlyozottnak látszott. A jachton még meglepetés is várta a színésznőt, fehér és kék lufik és ugyanilyen színben pompázó  káprázatos torta.

Nem nézve arra, hogy mennyit szenvedett Miss Gomez a Lupus, a veseátültetés, s Justin Bieber eljegyzése okán, most ez nem látszott rajta.

A ragyogó napsütés, barátok, és önfeledt szórakozás elfeledtette vele az átélt borzalmakat.

Селена Гомес с другом

Селена Гомес с подругами

Селена Гомес с друзьями

Селена Гомес

Селена Гомес (в центре) с подругами

Sok boldogságot kíván minden rajongó Selenának! Légy mindig ilyen tehetséges és jóindulatú , mint eddig!

Justin Bieber meggondolta magát?

Az emberek szeme láttára sírt, az eljegyzés után a kanadai énekes!

A 24 éves Justin Bieber és 21 éves Hailey Baldwin romantikus körülmények között eljegyezték egymást.

Most a rajongók felfedezték, hogy nem igen örül a sztár az eseménynek, sőt többségük szerint Justin csak Selena Gomez-en akart bosszút állni.

New-york-ban kapták lencsevégre a sztárt, aki idgesen beszélt, a mobilján, s könnyekbe kitörve ült le.

Sokak próbálták fejtegetni, hogy vajon mi az oka a srác szomorúságának. Ismeretlenek szerint épp Selena Gomez-el a Disney sztárjával beszélt telefonján, s azért sírt.

Az eljegyzési videót is törölte Hailey Baldwin-nal a cikk szerint. Sokak szerint Justin még nem kész meglépni a házasságkötést.

Állítolag Selena bennfentesek szerint nehezen bírja ki , hogy Justin eljegyezte Hailey Baldwin-t!

Gond van a paradicsomban? Vagy esetleg pr húzás? 

Képtalálat a következőre: „selena gomez 2018”

szerki: -szerintem évekig fog még tartani ez a se veled sem nélküled kapcsolat Selena és Justin között.

Persze, hogy nem fog házasságot kötni, s ha fog, akkor is visszatér, mint a bumeráng Selly-hez. Selena meg egy igazi szépség, lehet, hogy ő is majd féltékennyé teszi még többször Justint.

Kapcsolatuk már már legendás. Egy mítosz a fiatalok számára!:D

 

 

forrás:

www.woman.ru

Selena Gomez a Puma reklámjában

A Disney színésznője megmutatta karcsú alakját.

Selena Gomez a (Disney varázslónőjét játszó színésznő, énekesnő, legkövetettebb instagram sztár) mostanában a közzépontba került Justin Bieber kanadai énekes miatt.

Стройная фигура и идеальный пресс: Селена Гомес снялась в рекламе Puma

Úgyanis a fiatal énekes megkérte barátnője Hailey Baldwin kezét romantikus szövegeket mondva mellé.

A hírre Selena egy tekintettel válaszolt, mellyel a közönség értésére adta, hogy már nem érez semmit Justin iránt.

Szomorkodni ráér később is, most a Puma reklámjában villog karcsú testalkattal.

-eleget tenni a kihívásnak, tehát bátornak kell lenni! Mindig hűnek kell maradni magunkhoz.-vallja Selly.

(Emlékeztetőül: Selena lupusban szenvedett, ezért veseátültetésen ment keresztül, a táncos barátnője adta neki a veséjét. Justin mindenben támogatta, majd majd szakítottak)

Селена Гомес

A színész és, énekesnő igazán sexy falatnyi sportmelltartóban, s sztreccs nadrágban. Igazi fitness lady!

Селена Гомес

Селена Гомес

 

Ezek után a képek után majd döglenek majd a pasik érte! Ez garantált!:)

A kommentekben is szépségnek, királynőnek nevezik őt!

Sok sikert Selena!

Селена Гомес

Hogyan reagált Selena Gomez Justin Bieber és Hailey Baldwin kapcsolatára?

A Disney sztárja, megfogalmazta véleményét a párocskáról.

A kanadai énekes Justin Bieber és Selena Gomez énekes , színésznő kapcsolata márciusban ért véget. Szünetet akartak tartani, ami mellett több nyomos érv is volt. Úgy látszik Justin nem sokáig szomorkodott egyedül, hisz visszatért régi barátnőjéhez Hailey Baldwinhoz. A két sztár között már hagyomány a se veled sem nélküled kapcsolat, de a végén mindig visszatérnek egymáshoz, akár két mágnes, vagy bumeráng (Selena és Justin forever).

Kapcsolódó kép

(Selly ha nem ökörködik!) szerk

 

-Selly mindent megtesz, hogy ne figyeljen a párosra, de a sztár látja, hogy a két fiatal sok időt tölt egymással,nem szégyenlősködnek nyíltan vállalják kapcsolatukat,s boldognak látszanak együtt. Selena arra is ügyel, hogy ne figyeljen Justin újabb tervére, hogy  mindig vele foglalkozzon, de minden barátja csak róluk beszél. Az énekesnő szeret szingli lenni, de fáj neki, hogy Justin továbblépett.- vallja egy bennfentes ismerős.

Képtalálat a következőre: „Selena Gomez back to you”

(Sőt egyre virágzott mostanában a Dolce & Gabbana botrány, hogy csúnyának nevezték Selly-t. A viselkedése volt csúnya, a nézőkkel szemben akik nem óhajtanak ilyen fejeket látni, mert olyan érzés, mintha irónizálna, sőt kigúnyolná a nézőket.Ami nem szép, hisz milliós rajongótábora van!

Carla Deligvine, és Miley Cyrus is kiált a Disney sztár mellett.

A Back to you zenei kisfilmjében ilyen pofákat vágott az énekesnő. Amikor gúnyolodik, s pofákat vág akkor nem a legszebb. Bár ami igaz, az igaz, Selena Gomez, ha normálisan viselkedik, akkor a legszebb nők között van. Ezt ő is nagyon jól tudja! Nem tudni mi volt a célja a pofavágásokkal, s nyelvöltésekkel?)szerki vélemény

 

Spletnik forrás:

-sőt Selena  komolyan gondolja, hogy a Hailey és Justin kapcsolata, nem lesz hosszú életű. Hisz ő tudja, hogy milyen nehéz együtt élni Justinnal. Sok boldogságot kíván a fiatal énekesnek, de félti Hailey-t, hogy miután megunja őt is, akkor a lánynak ripityára töri a szívét majd a fájdalom.- mondta még ezt is a bennfentes ismerős (barát).

Képtalálat a következőre: „justin bieber and hailey baldwin”

Sőt, mint tudjuk Selena Gomez új klipje a Back to you is a kanadai énekessel való kapcsolatáról szólt, hogy mennyi szerepet kellett játszania , hogy őt megtartsa, s mellette nehéz volt együtt élni.  Azt azért ne felejtsük, el ,hogy Justin mindig is támogatta Selenát főleg amikor lupus nevű betegségben szenvedett, s veseátültetésen ment át (amit barátnője önként adott át neki mármint a veséjét), akkor is együtt töltöttek sok időt. Mivel mindketten egymás első szerelmei valószínűleg sosem fogják elfelejteni egymást, s ha nem szerelmesekként, de barátokként biztos számíthatnak majd egymásra. Szóval unalmas, hogy mindig szakítanak, majd összejönnek. A kapcsolatuk már legenda, s a botrány pr sokat dob a hírnevükön.

Képtalálat a következőre: „Selena Gomez back to you”

 

Selena Gomez-t egy ismeretlen sráccal látták együtt!

A népszerű Disney sztár új szerelme?

A lesifotósok lencsevégre kapták Selena Gomez énekes, színésznőt egy ismeretlen ifjúval.

Éppen Taylor Swift koncertjére igyekeztek együtt. Kaliforniában épp 2018.O5.20-án adott koncertet Taylor Swift, ahol, mint már írtam Selena Gomez is megjelent a színpadon, előadva a Hands to myself-et.

igazán szépen adták elő a dalt ketten a legjobb barátnők!

selena220518-za[1]

Visszatérve Selly-re, érdekes ez a laza poló sárkány hímzéssel, hozzá farmerrel. A karika füllbevaló is csinossá teszi. Új klipje készítése okán vágatta le hosszú hajzuhatagát, erre a Kleopátra hosszúságú frizurára. Szerintem bájosan keretezi az arcát a haja.

The papparazzos making hot photos in California 2018.05.20 Taylor Swift Reputation koncert.

Selena Gomez, who is a big star of Disney, actress, and singer, walking with new no name new boyfriend? I dont know.

Selly look:

She look amazing in green T-Shirt, with dragon motivum, and blue jeans is great.

Selly have big blinge  gold earrings, and new new  haircut, for new clip. This hair look like Cleopatra, make her face so beautiful.

Selena making surprise, she singing with Taylor Swfit Hands to my self. Beautiful duett, and perfomance!

 

Selena Gomez és Taylor Swift egy szinpadon!

A két sztár együtt adott elő egy dalt!

Tegnap este Taylor Swift koncertet adott Reputation címmel Californiában.

Senki sem gondolta, hogy még egy sztárvendég is lesz a szinpadon, de megtörtént. A 28 éves Taylor Swift fellépésén váratlanul megjelent a 25 éves Selena Gomez. Ott találkoztak, amit baráti ölelés követett.

- az hogy ő az egyike a legjobb barátnőim közül azért van, mert bármit dőntök, sosem ítélkezik felettem.-vallotta Selena Gomez, majd a színpadon a rajongókhoz fordult.

6922f0a4db768d7b158d33feadc6f6de052b4957[1]

- szeretném kifejezni a hálámat nektek azért, mert támogatjátok ezt a legszebb, erős, és önálló hölgyet.

Köszönöm, hogy támogatjátok őt!-folytatta Selly.

Ddn_TX4UQAADNJl[1]

Egy régebbi interjúból Selena Taylorról:

-természetes, hogy én őt nagyon szeretem, s azt akarom, hogy azt tegye , amit tenni akar, s ez neki mindig sikerül. Legyen mindig ilyen sikeres! Én vagyok a leghűségesebb rajongója. Igazából, amit csinál nagyon megihlet engem.Nagyon klassz, mikor olyan emberek vesznek körül téged, akik motiválnak, s úgy változnak, hogy ők kezdik diktálni a divatot, a stílust. Legyen ez színészi játék, vagy zene. Taylor egyike azoknak, akinek ez sikerül.

A Look what you made me do klipben bebizonyította Taylor, hogy a régi aranyos kislányból nem maradt meg semmi. Ő már olyan előadóművész, aki nem fél levetkőzve kyborgot játszani. Látszik, hogy ez neki nagyon megtetszett, s ezen az irányvonalon folytatja művészeti vonalát.

Sok sikert nekik! Szép napot!