Ariane a sztármodell!

Mindig ő nevet minden plakát elején, de vajon ki ez a lány?

rebecca-givens2

A lány akinek mosolya elbűvölt rengeteg embert, de nem tudtuk a nevét. Most már tudjuk, hogy Ariane, de nem Grande.

Rebecca Ariane Givens korunk leghíresebb, s legfoglalkoztatottabb modellje.

a Stock fotók sztárja fülig érő mosollyal zsebelt be több milliót.2005 óta foglalkozik modellkedéssel, s a fényképeket a barátja és testvére lővi róla. Több éven keresztül titokban tartották a nevét, s ebben rejlett, a nagy varázslat, s a profit. Ha ennyi nem elég, nemcsak otthon fotózkodik, hanem bloggot is készít Radiant Peach  címmel. Megosztó modell, van aki imádja, van aki utálja, de mindenkinek van véleménye róla!

 

 

 

Ariana Grande behind the scenes mask making No tears left to cry

Az énekesnő eredeti arca smink nélkül!Ariana Grande no make up

Ebből és ebből, hogy lesz ez?

Képtalálat a következőre: „ariana grande”

Szakértői szemek: alapozó, műszempilla, ajakfény, szemhéjtus,rúzs többszöri használat,szemfesték, paróka.

Épp maszkot készítettek a híres szépségnek Ariana Grande-nak, aki énekesnőként ténykedik. Nos a kérdés felmerült, hogy mégis hogyan néz ki smink nélkül.

Hát így!

A több tonna vakolat nélkül egy átlagos kislány külseje van, kétség sem fér hozzá, hogy fiatalabbnak hat a koránál, de nem áldotta meg az isten olyan egzotikus szépséggel, mint amit a sminkmesterek készítenek neki nap , mint nap.

A rózsaszín köd szertefoszlott. Ő is egy teljesen hétköznapi csaj, sőt vannak nála dekoratívabb lányok is, de a hangja az tényleg maga a csoda, hisz végtelen magasságokban tud énekelni, s tehetséges színésznő is, akit a Nickelodeon-on láthattunk viszont régebben.