Selena Gomez a Puma reklámjában

A Disney színésznője megmutatta karcsú alakját.

Selena Gomez a (Disney varázslónőjét játszó színésznő, énekesnő, legkövetettebb instagram sztár) mostanában a közzépontba került Justin Bieber kanadai énekes miatt.

Стройная фигура и идеальный пресс: Селена Гомес снялась в рекламе Puma

Úgyanis a fiatal énekes megkérte barátnője Hailey Baldwin kezét romantikus szövegeket mondva mellé.

A hírre Selena egy tekintettel válaszolt, mellyel a közönség értésére adta, hogy már nem érez semmit Justin iránt.

Szomorkodni ráér később is, most a Puma reklámjában villog karcsú testalkattal.

-eleget tenni a kihívásnak, tehát bátornak kell lenni! Mindig hűnek kell maradni magunkhoz.-vallja Selly.

(Emlékeztetőül: Selena lupusban szenvedett, ezért veseátültetésen ment keresztül, a táncos barátnője adta neki a veséjét. Justin mindenben támogatta, majd majd szakítottak)

Селена Гомес

A színész és, énekesnő igazán sexy falatnyi sportmelltartóban, s sztreccs nadrágban. Igazi fitness lady!

Селена Гомес

Селена Гомес

 

Ezek után a képek után majd döglenek majd a pasik érte! Ez garantált!:)

A kommentekben is szépségnek, királynőnek nevezik őt!

Sok sikert Selena!

Селена Гомес

Olga Buzova Champion

A lelkesítő sport dal! The sport himnusz!

A nemzetközi sztár, reality hősnő, műsorvezető, énekesnő, modell újabb klippel örvendezteti meg rajongóit!

 

Egy igazán lelkesítő, aktív, kreatív videó a sportolókról, s azok mindennapi küzdelmeiről. Arról, szól, hogy hiába is sebesülsz meg, vagy esel el, mindig állj fől és folytasd tovább, harcolj az álmaidért, s valóra válnak!

Ő is sokat harcolt, azért, hogy azok akik nem bíztak a sikereiben meglássák mégis sokat ér ő!

A jelenetek egy stadionban játszódnak, ahol az énekesnő nyilakkal, az időjárás elemeivel, harcosokkkal küzd meg a győzelemért. Láthatjuk vörös sexy dresszben csatokkal, s lágyan lobogó fekete hajzuhataggal, mely félre libben mikőzben menekül a nyilak elől. Aközben bejátsszák a sportolókat is. Láthatjuk még csinos pom pom lányként, mikőzben drukkol és énekel. A tömeg segít neki. A tömeg képviseli a szurkolókat, no meg a rajongóit!

Ezzel a klippel új himnuszt alkotott a sportolók számára, s nemcsak a hangzás profi, hanem az éneklés is magasszintű, a jelenetek is érdekesek, megunhatatlanok, akciódúsak! Némelykor az Éhezők viadala jut eszembe, amikor nézem, bizonyára az is ihletet adott a művészeti remekműhőz!

Le a kalappal!

Big respeckt, for artistic video with creative moments, and cool special effects. Olga look so sexy like fighter, in red dress with long black silk hair jumping and running weapons fighting, dogs fighting, warriors. Aww look like action film. This singer say with this clip: Never Give Up, believe in your dreams, fight for you dreams, like a champion! The singergirl like a wonderwoman, and clothes is amazing, and sexy! This clip is a brilliant art, littlebit remember Hunger Games scenes like a Kantniss fighting!

Olga Buzova the next Hollywood star? Or what is next Eurovision? This singer beautiful, talented, dont shy,sexy,smart, and have powerfull works. Voice is so cool!