LOBODA SuperSTAR

Az Eurovision sztárjának új klipje.

Svetlana Loboda (azelőtt a Nu Virgos avagy Via Gra együttes egyik tagja volt, ma már szóló énekesnő). Az Eurovision-on a Be my Valentin című számot adta elő anno. Szép hangja van s szülés után is sexy, s tehetséges.

Kapcsolódó kép

 

Új klipje sokak szívébe belopta magát. Elsőként említsük meg, hogy ez a zenei kisfilm nemcsak az önfényezésről szól, hanem az elfogadásról, meg arról, hogy senkinek sincs joga megalázni, vagy elítélni a másikat, nemi beállítottsága, vagy külseje, vagy munkája alapján. A melegek jogairól szól, a nők jogairól egyaránt. Arról , hogy  nem minden vehető meg pénzen. A szép külső nem minden, ha valakinek rohadt a belseje. Egy kicsit a bosszúról is.

A házvezetőnőt nagyon megsajnáltam a klipben. Igazi hamupipőke story. Voltaképp a dalszöveg arról szólt, hogy a nő bosszút esküszik, s szerelmes a férfiba, aki tönkretette, s egyszer majd ő lesz a sztár, s a férfi fog könyörögni a kegyeiért.

Voltak itt Baywatchos jelenetek is a parton, no meg remek koreográfiák. Csak a végét nem értem.

лобода суперстар клип

Miért ütötték el a főhősnőt az énekesnőt?

Végre egy klip, ami nemcsak arról szól, hogy milyen gazdag és csinos az énekesnő, s mekkora vagyona van, hanem az erkölcsről is.

No meg arról, hogy aki másnak vermet ás, maga esik bele. Senkinek sincs joga megaláznia a másikat! Főleg ok nélkül.

Érdekességek

лобода суперстар клип

A hölgy akit megcsókolt Svetlana a klipben Julia Kozovaya étteremtulajdonos, s kezdő színésznő.

Máj 24-én született meg az énekesnő kislánya. Till Lindemann a Rammstein együttes tagját nevezik, meg a gyermek apjának.

Sok boldogságot!:)

Svetlana Loboda 16 nappal szülés után Muz Tv awards Olga Buzova lovon!

Az énekesnő, Loboda aki a Be my Valentine-t énekelte az Eurovision-on most ismét karcsú. Olga, pedig mindig kiemelkedik mindenki közül.

Máj 24-én anya lett Svetlana Loboda,  (énekesnő Nu Virgos Via Gra női együttes egyik tagja) s egy kislánynak adott életet. Ma s 2018 Muz tv Awardson máris lapos hassal és teljesen karcsú testalkattal csodálhatta meg a közönség. Fűzös, fekete csipkés szettje kiemelte karcsú derekát, s dús dekoltázsát. A külseje hasonló Angelina Jolie-hoz, csak ő szőke, s neki is hasonlóan telt ajkai vannak, mint Angelinának.

A zenei dijátadóra az USA-ból utazott át, ahol otthon hagyta gyermekét, akire rokona vigyáz. Sok boldogságot!

Ha ez nem elég Olga Buzova énekesnő, s reality hősnő és műsorvezető vitte el a show-t földig érő pink uszályos báliruhájával, s igen a vörös szőnyegen, egy ló hátán ügetve, akár a neveletlen hercegnőben érkezett meg.:) Ő is nyert egy arany tányért, s kiemelkedett a sztárok közül, mint mindig. Bár 32 éves, korát meghazudtolóan jól nézett ki, akár a pop koronázatlan királynője.

Sok sikert!

Ольга Бузова