Risha Kova - Dominikana clip premier

A világhírű modell, s énekesnő első klipje!

Ebben a klipben Risha Kova-t ismerhetjük meg, akit a nagyvilág Angelina Jolie hasonmásaként ismer, s ha ez nem elég szép hangja is van, mely bársonyosan siklik a zene hullámain.

Képtalálat a következőre: „Risha Kova”

Az zenei kisfilm egy párkapcsolatról szól, a jóképű festőművész, s múzsája között, aki folyton megihleti őt.

Szép tájakon töltik együtt az időt, festegetnek, s jól érzik magukat. A lány többször vált öltözéket a film során, a férfit elvarázsolja a hangja és a külseje. A dal nemhiába Dominika címet kapta, hisz tengerpartokon is vannak romantikus jelenetek. Az énekesnő dala a végletekig romantikus, csókokról, szerelemről énekel, s látszik a szenvedély szikrája a két főhős között.

A történet romantikus, minden nő álma, a lány hangja szenvedélyes, s mély!:)

Szép munka! Gratulálok!

 

Az 53 éves Kristin Davis most mutatta meg örökbefogadott fiát

A Szex és New-york sztárja boldogabb, mint valaha.

A lesifotósok lencsevégre kapták, ahogy közlekedett Kirstin Davis (Szex és New-york Sharlotte-ja , színésznő)

s mögötte jött a babyszitter az örögkbefogadott kicsivel. Hiába voltak kapcsolatai a sztárnak, sajnos még nem talált rá az igazira, pedig mindig nagy családról álmodozott.

Képtalálat a következőre: „kristin davis baby adoption”

Képtalálat a következőre: „kristin davis baby adoption 2018”

(a kislány és a kisfiú is nagyon szép gyerekek!)

 

2011-ben fogadott örökbe egy kislányt-t s Gemma Rose Davis-nek nevezte el. Mostanában rebesgették, hogy újabb gyermekkel bővül a kis család. Hát most kiderült, hogy kisfiút fogadott örökbe.

 

Los Angeles repülőterén jártak- kelltek, s akkor készült ez a kép. A gyermek nyugodt volt, nem is sírt, s nem zavarta a fotósok serege. A gyermek neve még nem ismert, de reméljük, majd kiderül!

 

Sok boldogságot!

34752847_442694052862585_2813891881748922368_n[1]

 

 

Az izraeli Netta nyerte meg az Eurovision-t!Gratulálunk!

A tehetséges énekesnő új színt vitt a versenybe!

Netta Barzilai nyerte meg 529 ponttal az Eurovision 2018-as Dalfesztiválját a Toy (játék) című művévvel.

Képtalálat a következőre: „Netta”

Az izraeli hölgy, bebizonyította, hogy új hangokkal, kreatívitással,  színkavalkáddal,szókimondóan ,humorral, s egy kis feminizmussal is meg lehet nyerni a versenyt. Ő volt az első előadó a történelemben, aki kotkodácsolt, berregett,  mindezt kimonóban a Hold tündért idéző frizurával. Laza volt az énekesnő, s nagy a hangterjedelme!

Képtalálat a következőre: „Netta”

A dal arról szólt, hogy hiába is gondolja a férfi a nők nem játékszerek, különleges teremtmények, s van saját sütnivalójuk.

Ez a szám lesz az idei év slágere!

Congratulation Izrael! Netta your colorful perfomance making good feelings! Your creativity,humor,feminism,love for music make you winner!

Kirsten Dunst világra hozta első gyermekét!

A világhírű sztár gyermeke megszületett.

A 35 éves Kirsten Dunst, s 30 éves férje Jesse Plemons először lettek szülők.

A kisfiú boldog és egészséges.

Kirsten Dunst and Jesse Plemons

A Marie Claire magazinnak vallott azelőtt a színésznő:-3 éves korom óta színészkedem, talán itt az ideje a család alapításnak.A keresztlányom is imádom, szeretem a gyerekeket.

Kirsten Dunst -ot ismerhetjük számos kasszasikerből, mint a Spiderman (a pókember szerelme), Jumanji és egyéb filmsikerekből. Mondhatni idáig munkamániás volt. Most végre ő is révbe ért!

Sok boldogságot!

Képtalálat a következőre: „Kirsten Dunst baby”

Christina Aguilera-át fehér kosztümben kapták lencsevégre!

Sokáig nem hallottunk a sztárról, aki azelőtt Britney Spears-el rivalizált. Most újra részt akar venni a zenei életben.

New-york egyik utcáján fotózták le a lesifotósok az énekesnőt, aki fehér nadrágkosztümben volt látható.Még a magassarkúja lábbelije is fehér volt. A körmei természetes színűek voltak, a lábkörmei viszont vörösben pompáztak. Legalább valami izgalmas is volt az öltözékében. Igazán angyalian visszafogott lett, még a haját is feltűzte, szemeit szemüveg mögé rejtette, ajkát szájfénnyel tette érzékivé.Biztos valami hivatalos ügyet intézhetett. Látszik, hogy kisebb súlygyarapodáson ment keresztül, de ez az öltözék pont jó, mert ápol és eltakar. Molett hölgyeknek jó ötlet a nadrágkosztüm, mert vékonyabbnak mutatja viselőjét, s nem csak ez, pl. ha még csíkos is lenne, akkor még vékonyabbnak tűnne optikailag. A fehér szín még testesebbnek látatja viselőjét. Legalább lenne valami ékszer ami izgalmasabbá tenné azt amit felöltött. (Pl. kitűző,vagy sál, vagy a retikül lehetne feltűnőbb.)

Egyébként csinos a pofikája! Dekoratív nő!

Emlékeztetőül: Britney Spears és Christina Aguilera is együtt nőttek fel sztárcsemeteként a Mickey Mouse klubban. Együtt indult a két sztár karrierje, sőt később rivalizáltak is. Míg Britney-nek Las Vegasban van állandó showja, addig Christina kislánya nevelésével foglalkozott. Nagy reménye a rajongóknak, hogy egyszer új dalt hallhatunk tőle.

Esetleg duettet Britney-al!

Кристина Агилера