Justin Bieber meggondolta magát?

Az emberek szeme láttára sírt, az eljegyzés után a kanadai énekes!

A 24 éves Justin Bieber és 21 éves Hailey Baldwin romantikus körülmények között eljegyezték egymást.

Most a rajongók felfedezték, hogy nem igen örül a sztár az eseménynek, sőt többségük szerint Justin csak Selena Gomez-en akart bosszút állni.

New-york-ban kapták lencsevégre a sztárt, aki idgesen beszélt, a mobilján, s könnyekbe kitörve ült le.

Sokak próbálták fejtegetni, hogy vajon mi az oka a srác szomorúságának. Ismeretlenek szerint épp Selena Gomez-el a Disney sztárjával beszélt telefonján, s azért sírt.

Az eljegyzési videót is törölte Hailey Baldwin-nal a cikk szerint. Sokak szerint Justin még nem kész meglépni a házasságkötést.

Állítolag Selena bennfentesek szerint nehezen bírja ki , hogy Justin eljegyezte Hailey Baldwin-t!

Gond van a paradicsomban? Vagy esetleg pr húzás? 

Képtalálat a következőre: „selena gomez 2018”

szerki: -szerintem évekig fog még tartani ez a se veled sem nélküled kapcsolat Selena és Justin között.

Persze, hogy nem fog házasságot kötni, s ha fog, akkor is visszatér, mint a bumeráng Selly-hez. Selena meg egy igazi szépség, lehet, hogy ő is majd féltékennyé teszi még többször Justint.

Kapcsolatuk már már legendás. Egy mítosz a fiatalok számára!:D

 

 

forrás:

www.woman.ru

Selena Gomez a Puma reklámjában

A Disney színésznője megmutatta karcsú alakját.

Selena Gomez a (Disney varázslónőjét játszó színésznő, énekesnő, legkövetettebb instagram sztár) mostanában a közzépontba került Justin Bieber kanadai énekes miatt.

Стройная фигура и идеальный пресс: Селена Гомес снялась в рекламе Puma

Úgyanis a fiatal énekes megkérte barátnője Hailey Baldwin kezét romantikus szövegeket mondva mellé.

A hírre Selena egy tekintettel válaszolt, mellyel a közönség értésére adta, hogy már nem érez semmit Justin iránt.

Szomorkodni ráér később is, most a Puma reklámjában villog karcsú testalkattal.

-eleget tenni a kihívásnak, tehát bátornak kell lenni! Mindig hűnek kell maradni magunkhoz.-vallja Selly.

(Emlékeztetőül: Selena lupusban szenvedett, ezért veseátültetésen ment keresztül, a táncos barátnője adta neki a veséjét. Justin mindenben támogatta, majd majd szakítottak)

Селена Гомес

A színész és, énekesnő igazán sexy falatnyi sportmelltartóban, s sztreccs nadrágban. Igazi fitness lady!

Селена Гомес

Селена Гомес

 

Ezek után a képek után majd döglenek majd a pasik érte! Ez garantált!:)

A kommentekben is szépségnek, királynőnek nevezik őt!

Sok sikert Selena!

Селена Гомес

Hailey Baldwin és Justin Bieber romantikus piknikje

A két sztár együtt tölti az időt.

Hiába mondja a szőke szépség Hailey, hogy a kanadai énekessel, csak baráti kapcsolat köti össze őket, mindig együtt töltik az időt. Nemrég a rajongók csókolózáson kapták őket, most meg egy hemtoni tengerparton romantikusan piknikeztek együtt. Az ifjú pár a legfontosabbakat hozta magával, hideg italokat, törölközőket,s plédeket. Találtak egy jó helyet a parton, ami megfelelő volt  a piknikhez, s szemtanúk szerint mosolyogva beszélgettek valamiről. A pléden ülve töltötték az időt.

hailey-baldwin-justin-bieber-hamptons-beach-landing[1]

-2016-ban kezdtek találkozgatni, s érzéseik azóta sem csitultak egymás iránt. Most a románc  és a szenvedély köztük  ismét lángra kapott, s boldogabbak , mint valaha.-mondta egy informátor.

Sok boldogságot!)

hailey-baldwin-justin-bieber-hamptons-beach-01[1]

Hogyan reagált Selena Gomez Justin Bieber és Hailey Baldwin kapcsolatára?

A Disney sztárja, megfogalmazta véleményét a párocskáról.

A kanadai énekes Justin Bieber és Selena Gomez énekes , színésznő kapcsolata márciusban ért véget. Szünetet akartak tartani, ami mellett több nyomos érv is volt. Úgy látszik Justin nem sokáig szomorkodott egyedül, hisz visszatért régi barátnőjéhez Hailey Baldwinhoz. A két sztár között már hagyomány a se veled sem nélküled kapcsolat, de a végén mindig visszatérnek egymáshoz, akár két mágnes, vagy bumeráng (Selena és Justin forever).

Kapcsolódó kép

(Selly ha nem ökörködik!) szerk

 

-Selly mindent megtesz, hogy ne figyeljen a párosra, de a sztár látja, hogy a két fiatal sok időt tölt egymással,nem szégyenlősködnek nyíltan vállalják kapcsolatukat,s boldognak látszanak együtt. Selena arra is ügyel, hogy ne figyeljen Justin újabb tervére, hogy  mindig vele foglalkozzon, de minden barátja csak róluk beszél. Az énekesnő szeret szingli lenni, de fáj neki, hogy Justin továbblépett.- vallja egy bennfentes ismerős.

Képtalálat a következőre: „Selena Gomez back to you”

(Sőt egyre virágzott mostanában a Dolce & Gabbana botrány, hogy csúnyának nevezték Selly-t. A viselkedése volt csúnya, a nézőkkel szemben akik nem óhajtanak ilyen fejeket látni, mert olyan érzés, mintha irónizálna, sőt kigúnyolná a nézőket.Ami nem szép, hisz milliós rajongótábora van!

Carla Deligvine, és Miley Cyrus is kiált a Disney sztár mellett.

A Back to you zenei kisfilmjében ilyen pofákat vágott az énekesnő. Amikor gúnyolodik, s pofákat vág akkor nem a legszebb. Bár ami igaz, az igaz, Selena Gomez, ha normálisan viselkedik, akkor a legszebb nők között van. Ezt ő is nagyon jól tudja! Nem tudni mi volt a célja a pofavágásokkal, s nyelvöltésekkel?)szerki vélemény

 

Spletnik forrás:

-sőt Selena  komolyan gondolja, hogy a Hailey és Justin kapcsolata, nem lesz hosszú életű. Hisz ő tudja, hogy milyen nehéz együtt élni Justinnal. Sok boldogságot kíván a fiatal énekesnek, de félti Hailey-t, hogy miután megunja őt is, akkor a lánynak ripityára töri a szívét majd a fájdalom.- mondta még ezt is a bennfentes ismerős (barát).

Képtalálat a következőre: „justin bieber and hailey baldwin”

Sőt, mint tudjuk Selena Gomez új klipje a Back to you is a kanadai énekessel való kapcsolatáról szólt, hogy mennyi szerepet kellett játszania , hogy őt megtartsa, s mellette nehéz volt együtt élni.  Azt azért ne felejtsük, el ,hogy Justin mindig is támogatta Selenát főleg amikor lupus nevű betegségben szenvedett, s veseátültetésen ment át (amit barátnője önként adott át neki mármint a veséjét), akkor is együtt töltöttek sok időt. Mivel mindketten egymás első szerelmei valószínűleg sosem fogják elfelejteni egymást, s ha nem szerelmesekként, de barátokként biztos számíthatnak majd egymásra. Szóval unalmas, hogy mindig szakítanak, majd összejönnek. A kapcsolatuk már legenda, s a botrány pr sokat dob a hírnevükön.

Képtalálat a következőre: „Selena Gomez back to you”

 

Hailey Baldwin és Justin Bieber járnak?

Együtt látták a két sztárt.

Úgy látszik, hogy Justin Bieber a kanadai rapper már elfelejtette a latin szépséget Selena Gomez-t, s Hailey Baldwin karjaiban vigasztalódik? Együtt mentek templomba is, majd utána egy éjszakai klubban szórakoztak együtt. Bár Hailey állítja, hogy kapcsolatuk Justinnal csak szimplán baráti:

- én akkor találkoztam vele, amikor még nagyon kicsi voltam, ő volt a legjobb barátom. Aztán ez az érzés erősebb lett 18 -19 éves korunkra. Történt, ami történt. Nekem azelőtt nem volt ehhez fogható kapcsolatom. Ez pedig arra a döntésre késztetett minket, hogy barátok maradjunk. Ő az akit, nagyon tisztelek!- vallotta a lány Sunday Times-nak.

4D206E3100000578-5827473-Spending_the_day_together_According_to_onlookers_the_duo_went_to-m-38_1528697836049[1]

A Coachella fesztiválon megmentette a volt pasijától Hailey-t.

Patrick Swarzennegger partiján történt a a szomorú eset. A parti javában tombolt, mikor hirtelen megjelent egy alak. Lehetséges, hogy tiltott szerek hatása alatt állt. Odament egy lányhoz, s elkezdte fojtogatni, de Justin-nak sem kellett több. Mikor pedig nem használt, hogy ráorditott a férfira, akkor bevetette az erejét.

Pofán vágta az alakot, s elvonszolta az áldozatától. Ekkor közbeavatkoztak a testőrők, s elvitték a támadót.

Végül kiderült, hogy a lány volt barátja volt az ismeretlen,aki ekkor sem állt meg, újra be akart jutni a buliba, de a testőrők megállították, s kihivták a rendőrséget, akik intézkedtek az ügyben.

Képtalálat a következőre: „hailey baldwin justin bieber”

forrás: www.peopletalk.ru