Jennifer Lopez tengerparton ünnepelte a a születésnapját!

A latin díva mindent beleadott!

Júl 24-én ünnepelte a születésnapját a sokak által imádott Jennifer Lopez. Mindezt tette a közeli barátai és rokonai körében.Étterem helyett a tengerparton tartott egy kis összejövetelt.

Az énekes , - színésznő nemcsak felvillanyozó produkcióival boldogítja a közönséget, hanem sexy külsejével is , hisz fellépésein többször is vált öltözéket. sokaknak hihetetlen, hogy Jlo. már 49 éves.

Most Alex Rodriguez és szerettei között ünnepelt. Az eseményen bikiniben tombolt a szépség.

-ezek alatt a 365 nap alatt, teljesen átadtad magad a gyerekeknek, a családnak a világnak. Reméljük hogy úgy boldoggá teszünk téged, mint te minket!- kezdte a beszédet Alex az instagramján.

Szerki: Jlo-nak bomba teste van! Büszke lehet magára és családjára, no meg azért, amit elért az életben!

Sok boldogságot Jen!:)

 

Eva Longoria megszülte első gyermekét!

A Született feleségek sztárja boldog!

A 43 éves Eva Longoria,  akit a Született feleségek című sorozatból ismerünk életet adott első gyermekének. 2018 06. 19 -én látta meg a napvilágot a kisfiú, akinek az apja Hose Antonio Baston. Az anya, s gyermeke remekül van kiváló egészségnek örvendenek!Santiago Enrique 3 kilós súllyal jött a világra. 

eva-longoria-son-born

-Eva először lett anya, a férjének már van két leány, s fiú gyermeke.

 A színésznő azért halogatta eddig az anyává válást, mert várt az igazira, akibe tényleg szerelmes lesz, s megbízhat benne. Most megtalálta Hose személyében azt a valakit.

Bennfentes szerint, a teherbe esés is problémákkal járt nem sikerült rögtön, aztán végül szerencséje lett a sztárnak és most már van egy kisfia.

Sok boldogságot!

Képtalálat a következőre: „eva longoria baby”

forrás: woman.ru

 

Alekseev SBeregu

Az Eurovision sztárjának új klipje!

 

Alekseev egy művészi klipet hozott össze, melyben mérhetetlen szerelmét írja le költői képekkel.

Ő egy régimódi író, aki a múzsájáról írogat az antik írógépével. A könyvek, az irodalom jelentős lehet a számára. Romantikus, fantasy, szürreális, mindig másnak képzeli el a vörös szép szerelmét. Vannak benne kicsit erotikus jelenetek, mikor ölelgeti őt a fürdőben.  Képzeletbeli helyeken jár vele, ahol tündérek vigyáznak rájuk.

Naiv, romantikus klip, mese a szerelemről, amely örökké tart, s átível, hegyeken -völgyeken. Nagyon szívfacsaró, szentimentális klip lett. Akár Romeó és Júlia története. Már megszoktuk, hogy ő egy végletekig érzékeny művész, aki mindig kimutatja az érzéseit 100%-osan. Ez most ismét megtörtént, elhittem, hogy valakibe ennyire szerelmes lehet, hogy istennőként dicsőíti őt.

A klip a múzsáról is szólhat, hisz az énekes itt írót játszik. A lány a történetei főszereplője, általa kreál újabb és újabb story-kat. Szép klip!

 

 

 This artistic clip about legendic and sensitive love. In this clip the singer playing role of writer who obsessed with hes red haired love. He dreaming about this women, he look this women like a fairy.

Sexy, romantic, emotional, sensitive,sürreal clip. The girl is a musa who make dreaming the men. Nikita is really emotional singer, he make evry musical clips with interesting fantasy stories, what make a womens cry.He love a dramas. He is talented! Great job!

 

Bella Hadid Harpers Bazaar a komoly arc és ami mögötte van

A népszerű Victoria Secret modell titkai!

31973787_746548745554550_735108971542609920_n[1]

A Harpers Bazaar interjút készített korunk egyik legérdekesebb modelljével, aki The Weeknd-el ismét együtt jár.

- Mindenki azt hiszi. hogy igazi party girl vagyok, de az ezelőtti élet a múlté.

Alig várom mindig a hétvégét, hogy a díványon pihenhessek. Amikor ekkora sikereket ér el az ember, akkor nem a partyzáson jár az esze, hanem azon, hogy azokkal vegye körül magát, akik tényleg szeretik, s támogatják őt.Szombat este, a legkevésbbé szeretném házon kívűl tölteni az időmet.

Általában videjátékozom, megnézek egy filmet, hisz ezt tettem gyerekkoromban is. - valllotta a 21 éves modell.

Az utálóiról (haterekről):

-régen sokat harcoltam magammal, s ezekkel a felhasználókkal. Amikor olvastam a kommenteket, ahol engem gonosz arcúnak írnak el ezt gondoltam:- lehet nekem is nehéz napom, főleg ha sírtam előtte. Az emberek a lesifotósok képei alapján ítélnek meg. Tudjátok, hogy milyen kínos, amikor kimész otthonról, s egy tömeg ember támad le fotógépekkel, s kamerákkal?

31412238_2068071596794565_3815340756093108224_n[1]

Az emberek szeretik kritizálni a modell képeit mondván, mindegyiken gonosz, vagy túl komoly arcot vág.

- persze, hogy nem mosoly nélkül töltöttem a napjaimat. Az emberek azt mondják, hogy minden képen úgyanolyan komoly fejet vágok.Nem tudják, hogy a fotósok utasításai alapján kell ilyen unott arcot vágnom, s a valóságban nem vagyok ilyen.

A haterekre nem figyelve Bella boldog és a The Weeknd nevű énekessel tart fenn szerelmi kapcsolatot.

31440001_255280951880622_3374866395027210240_n[1]

Cannesben is egy rendezvényen látták őket csókolozni.  Sok boldogságot!

 

Képtalálat a következőre: „bella hadid the weeknd 2018 cannes”

Az izraeli Netta nyerte meg az Eurovision-t!Gratulálunk!

A tehetséges énekesnő új színt vitt a versenybe!

Netta Barzilai nyerte meg 529 ponttal az Eurovision 2018-as Dalfesztiválját a Toy (játék) című művévvel.

Képtalálat a következőre: „Netta”

Az izraeli hölgy, bebizonyította, hogy új hangokkal, kreatívitással,  színkavalkáddal,szókimondóan ,humorral, s egy kis feminizmussal is meg lehet nyerni a versenyt. Ő volt az első előadó a történelemben, aki kotkodácsolt, berregett,  mindezt kimonóban a Hold tündért idéző frizurával. Laza volt az énekesnő, s nagy a hangterjedelme!

Képtalálat a következőre: „Netta”

A dal arról szólt, hogy hiába is gondolja a férfi a nők nem játékszerek, különleges teremtmények, s van saját sütnivalójuk.

Ez a szám lesz az idei év slágere!

Congratulation Izrael! Netta your colorful perfomance making good feelings! Your creativity,humor,feminism,love for music make you winner!

Ariana Grande behind the scenes mask making No tears left to cry

Az énekesnő eredeti arca smink nélkül!Ariana Grande no make up

Ebből és ebből, hogy lesz ez?

Képtalálat a következőre: „ariana grande”

Szakértői szemek: alapozó, műszempilla, ajakfény, szemhéjtus,rúzs többszöri használat,szemfesték, paróka.

Épp maszkot készítettek a híres szépségnek Ariana Grande-nak, aki énekesnőként ténykedik. Nos a kérdés felmerült, hogy mégis hogyan néz ki smink nélkül.

Hát így!

A több tonna vakolat nélkül egy átlagos kislány külseje van, kétség sem fér hozzá, hogy fiatalabbnak hat a koránál, de nem áldotta meg az isten olyan egzotikus szépséggel, mint amit a sminkmesterek készítenek neki nap , mint nap.

A rózsaszín köd szertefoszlott. Ő is egy teljesen hétköznapi csaj, sőt vannak nála dekoratívabb lányok is, de a hangja az tényleg maga a csoda, hisz végtelen magasságokban tud énekelni, s tehetséges színésznő is, akit a Nickelodeon-on láthattunk viszont régebben.