Jennifer Lopez tengerparton ünnepelte a a születésnapját!

A latin díva mindent beleadott!

Júl 24-én ünnepelte a születésnapját a sokak által imádott Jennifer Lopez. Mindezt tette a közeli barátai és rokonai körében.Étterem helyett a tengerparton tartott egy kis összejövetelt.

Az énekes , - színésznő nemcsak felvillanyozó produkcióival boldogítja a közönséget, hanem sexy külsejével is , hisz fellépésein többször is vált öltözéket. sokaknak hihetetlen, hogy Jlo. már 49 éves.

Most Alex Rodriguez és szerettei között ünnepelt. Az eseményen bikiniben tombolt a szépség.

-ezek alatt a 365 nap alatt, teljesen átadtad magad a gyerekeknek, a családnak a világnak. Reméljük hogy úgy boldoggá teszünk téged, mint te minket!- kezdte a beszédet Alex az instagramján.

Szerki: Jlo-nak bomba teste van! Büszke lehet magára és családjára, no meg azért, amit elért az életben!

Sok boldogságot Jen!:)

 

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez már az esküvőt tervezgetik?

A latin díva szerelmi életétől hangos a sajtó.

 

A neten folyton a pár esküvőjéről pletykálnak.Állítolag már szervezik is a rendezvényt, készülődnek a nagy eseményre.

Addig együtt járnak konditerembe,s vacsorázni étterembe.

jennifer_lopez_alex_rodriguez_spl5009898_002[1]

A Sunset bulváron kapták lencsevégre a sztárpárt, éppen kifelémenet a konditeremből. A szépsg vörös miniruhát viselt, ami jól állt neki, főleg, hogy egy neves Michelle Manson ruhát választott.

A Harper Bazaar interjúján beszélt kedveséről az énekesnő:

-hiszek a kapcsolatban, szeretnék öreg koromban komoly kapcsolatban élni, de most nem sietek. Mi jól megértjük egymást, amivel nem sok pár tud dicsekedni.

Alex jól megtalálta Jlo gyermekeivel Max-al és Emma-val a hangot. Ahogy Jen is jól megérti egymást a férfi két lány gyermekével Natasával és Ella-val.

a latin díva első filmforgatásairól:

-egy rendező megkérte, hogy vegyem le a blúzom s mutassam meg az egyik mellemet, akkor nagyon megijedtem,hevesen vert a szívem és nem tettem meg. Azóta is rossz emlék marad.

-vallotta a sztár.

- amikor fiatal voltam csak a lelkem egyik fele volt boldog a másik nem. Most már tudom, hogy mit akarok. Már kiismertem minden erős és gyenge pontomat. Bronx-ból származom, s mindent saját erőmből értem el, magam tapostam ki az útam.

forrás:spletnik.ru

Nos sok boldogságot!

 

Jennifer Lopez - Dinero ft. DJ Khaled, Cardi B clip premier

A latin sztár új klipje!

Jennifer Lopez  a latin énekesnő, s díva legújabb klipjét tekinthetjük meg.

A videó egy gyönyörű házban játszódik, melyet  szobrok, s virágos kertek öveznek. A házon belül megcsodálhatjuk az antik bútorokat, festményeket, no meg azt, ahogy Jlo. egy swarowski kristályokkal kirakott vasgolyóval tekézik. Ezután jön a sexy-zés fehér dresszben s lepelben, melyhez lakk comközépig érő csizmát választott az énekesnő. Az összes bábot természetesen letarolja a sztár, aztán megyünk tovább, az ágy jelenetekre. Itt Jen  óriás masnit kötött a fejére, mintha ajándék lenne, nyakéket hord, s selyem body-t. A lakájok is ékszereket hordanak a tálakon. A klip a pénz szeretetéről szól, materiális értékeket helyezi előtérbe, no meg a státuszszimbolúmokat. Kint a medence partján, pedig elektromos cigit fújnak a jó nők. Jennifer ezután bemutatja, hogy milyen kulináris élvezeteket nyújthat egy zsíros steak forgatása a grillsütőben. Igazi séf módjára teszi ezt, az elmaradhatatlan sexy fehérneműben. Itt is közli, hogy mennyire élvezi a sok pénzt, a sztár életet. A pénzen bármit megkaphat, akár több férfi modell-t, vagy himringyót, akikkel együtt pókerezik, meg kártyázgat. Figyeljük meg a  párducmintás kalapját, melyhez remekül passzol a kesztyűje. A nő gy igazi ragadozó-t játszik, férfifaló, s pénzéhes. Megérkezik az asztalra a fő menű: pénz, melyet égetnek.

Jennifer megmutatja, hogy milyen bátor és struccokat sétáltat. Majd csíkos kezes-lábasban elefántokkal pózol a háttérben. Pávák, majd fast food reklám is befigyel. A videó termékmegjelenítést is tartalmazott.

Á! Cardi B is megjelenik! Közös ágyjelenetet adnak elő Jennifer Lopezzal, duett közepette. Cardi-n arcmaszk található, hogy ne ismerjük fől:D

Játékgépezés, auton pózolás Jen-től. A bebiztosított hátsóját minden férfi megcsodálhatja. Izmos modellek a kocsin ülve várják a parancsot.

Time magazin reklám ,amikor mindkét énekesnő ezt olvasgatja az ágyban. Érdekes, s menő koreográfiák következnek. Az utolsó képkockában, egy ló van a fürdőben!

 

Na ennyi egy szuszra!

Kétségkívűl ez a legdrágább klip, amit láttam, sok volt az ötlet, kevés a mondanivaló. Az üzenete, ha sok pénzed van akkor mindent megszerezhetsz, de lehet, hogy paródia volt a gazdagok életét vallott kifigurázni. Az énekesnőknek nem volt nehéz beleérezni a szerepbe, hisz ők maguk is gazdagok, bár tény és való, hogy azelőtt szegény családból származtak. Jlo. szerintem a hatalmát akarta fitogtatni, meg bebizonyítani, hogy milyen sexy, s kegyetlen tud lenni. Ezzel akarta hatereit egy kicsit megfélemlíteni. Hisz ő sztár, a klip szerint bármilyen hülyeséget is megtehet, nem vonja fellelőségre senki. Legalább, ha lett volna valami tanulság a végén, hogy nem minden a pénz, s elszomorító hogy bár tökéletesen felépített klip, a dal csak a piszkos anyagiakról szól, érzésekről, meg nem.

 

Kivel találkozgat Drake?

A népszerű rapper- énekest együtt látták egy csinos hölggyel!

Nemrégiben Drake-t, a népszerű rappert és énekest együtt látták egy ismeretlen lánnyal.

Képtalálat a következőre: „malaika terry drake”

Annyira ismeretlen, hogy még a nevét is tudja a sztárportál!:D

4C5CDB4A00000578-5741791-image-m-120_1526581381450[1]

Malaika Terry aki 22 éves. 160.000 instagram követője van. A lány bikinis képei nagy népszerűségnek övendenek. Most, hogy a 31 éves Drake-el járogat, a követőinek a száma megkétszereződhet a jövőben.

Mindketten Kanadából származnak. a lánynak jamaicai és ír vér csörgedezik az ereiben.

- Ő különleges lány! Drake még az anyjával is megismertette őt! látszik, hogy mennyire szereti őt,a rapper még sosem ilyen szerelmes- vallja egy  közeli ismerős.

4C5CD94A00000578-5741791-Stunner_Malaika_walked_beside_her_alleged_boyfriend_in_a_red_cro-a-16_1526592780601[1]

Emlékeztetőül:

Drake már járt a barbadosi szépséggel és énekesnővvel Rihannával, Jennifer Lopezzal a (latin dívávval), sőt még több híres hölgyeménnyel is.

Képtalálat a következőre: „rihanna drake”Képtalálat a következőre: „jennifer lopez drake”

Pletykák keringtek a neten, hogy, Leyla Leys pl. azt vallotta, hogy gyermeket vár a sztártól, majd visszavonta.

Mi az igazság nem tudni! Legyen boldog Mr. Drake!

 

Drake have a new girlfriend! Malaika Terry she is 22 year old modell. She have 160000 follower on instagram. The followers love Malakias bikinis photosessions. Drake obsessed with this girl. Drakes motherh have meet this girl.-say unnamed informator

Drake and Malaika come from Kanada. Happy life for this amazing couple!

Remember old love storys of Drake!

Lovelist: the barbadosian beauty singer Rihanna, the latin diva Jennifer Lopez, and more stars girls. From gossips

Leyla Leys pregnant, but  evrybody thinks this women lie.

forrás:

www.peopletalk.ru

Jennifer Lopez dívából kentaur

A népszerű latin díva fellépésének öltözetét méltatták, meg az alakját.

Jennifer Lopez aki nemcsak énekes, hanem színésznő, egy igazi latin szépség, mindig formás testalkattal büszkélkedhetett. Az ő fenekéről mindig azt mondták, a legkerekebb, a férfiak szexszimbóluma volt.

Sajnos mostanában felszedett pár kilót, ápr. -26 án a Billboard Latin díjátadón szerepelt. Nem is akárhogyan, fénylő dresszben (testszínű csillogó bodyban) extra hosszú póthajjal. Az internet felhasználók szerint, úgy nézett ki mintha farka lenne, akár egy kentaur.

A másik, hogy mivel kicsit teltebb lett azt méltatták, hogy már benne van a korban, ráadásul anyuka is, s ezek a merész színpadi szettek túl sexy-k néhol provokatívak  már nem illenek hozzá. A férfiak nagy kedvence, ti hogy vélekedtek? Szerintetek is túl merészek ezek az öltözékek?

forrás:www.woman.ru