Nicki Minaj feat Ariana Grande Bed clip premier

a két sztár közös klipje!

A rapper Nicki Minaj, s Ariana Grande közös zenei kisfilmje a Bed címet viseli. Nicki többször is vált öltözéket, az elején sellőként láthatjuk uszonnyal, mely álomszerűvé teszi a videot, majd my little pony-s dresszben, kék fürdőruhában, mélyen dekoltált fehér kosztümben.

A dús formákkal rendelkező rapper itt szépen énekel, dicsekszik a testével, mely tetszeni fog a férfi nézőknek.

Ariana nádszálkarcsú kis fehér bikiniben  jelenik meg az ikonikussá vált hosszú lófarkát össze-vissza dobálva,  selymes hangon énekelve.A klip végén kedveseikhez csatlakoznak, akikről az egész klipben álmodoztak.

A dal szenvedélyes éjszakát ígér, néhol átmegy erotikus vonaglásba, (főleg Nicki részéről) bár a címe a klipnek a Bed, úgyhogy ez itt így illik. A két énekesnő hangja szépen harmónizál. Igazán nyugtató hatású dal, a tengerpart, a szép helyek, szép nők, de egyértelmű, hogy ez egy  férfiaknak szánt klip. A sok sexy-zés miatt is!

Gratulálok!

Képtalálat a következőre: „ariana grande bed”

The sexy clip what have Title Bed, about two women, who singing about love.

Nicki change look more, Ariana wear just white bikini. 

Nicki Minaj beginning this clip with mermaid dress, she look like amazing,  like a fantasy actress, and change looks with white wear, and oceanblue swimdress and swimdress with my little pony decorations. 

Evrybody know the rapper singer girl big fan of Barbie  from Mattel and my little pony. She in sunset, in a beach this is so erotic, with her moves and dreaming about love. Ariana look gorgeous with iconic long ponytail, ad white bikini. She littlebit shy, she dont make big erotic moves, just singing.

Two singergirls  voice is silk, cool, and harmonistic. The song is really romantic and with erotic thinks, and chilling relax voices and video moments.

The music video for mens, who loved sexy moments of this singer. But also make up, and look loved by womens, who wannabe look sexy for lovely mens.

Congratulation great duett! Great job girls!

 

Kim Kardashian áttetsző nadrágot vett fől és top-ot!

A népszerű reality hősnő öltözéke keltett feltűnést.

Kim Kardashian mindig is a polgárpukkasztó sztárok közé tartozott, de csak ő képes átlátszó nadrágot fehérnemű nélkül felölteni. Las Vegasban kapták lencsevégre a reality sztárt, s üzletasszonyt, no meg modellt, éppen a 20 éves osztálytalálkozójára igyekezett.

Két estét töltött ott partyzással a sztár, s a hotelből kilépve fotózták le így. Minden alsónemű nélkül, a ruha nem sokat hagyott a  képzeletre. Márkája a La Perla. Úgy hírlik Cher nagy rajongója Kim, s ezért is öltözhetett így. Bár nem tudni mi volt ezzel a célja?

forrás képek: www.woman.ru

Szerki:

Persze kellenek a balhék, a botrány pr, de szerintem tehetséges nő, aki tudná valami mással is felhívni magára a figyelmet, pl. miért nem jótékonykodik? Szó ami szó ő így is csinos, az alakjában nem találni semmi kivetnivalót, de miért nem használja a befolyását egy jó ügy érdekében. Pl. elmehetne kórházakba meglátogatni a rajongóit.

A két képen látszik, hogy Cher  volt a példakép ezen stílus felöltésében, akkor miért nem követi Cher-t a jótékonykodásban is? Bár lehet adakozik, csak a média nem beszél róla. Ki tudja?