Svetlana Loboda 16 nappal szülés után Muz Tv awards Olga Buzova lovon!

Az énekesnő, Loboda aki a Be my Valentine-t énekelte az Eurovision-on most ismét karcsú. Olga, pedig mindig kiemelkedik mindenki közül.

Máj 24-én anya lett Svetlana Loboda,  (énekesnő Nu Virgos Via Gra női együttes egyik tagja) s egy kislánynak adott életet. Ma s 2018 Muz tv Awardson máris lapos hassal és teljesen karcsú testalkattal csodálhatta meg a közönség. Fűzös, fekete csipkés szettje kiemelte karcsú derekát, s dús dekoltázsát. A külseje hasonló Angelina Jolie-hoz, csak ő szőke, s neki is hasonlóan telt ajkai vannak, mint Angelinának.

A zenei dijátadóra az USA-ból utazott át, ahol otthon hagyta gyermekét, akire rokona vigyáz. Sok boldogságot!

Ha ez nem elég Olga Buzova énekesnő, s reality hősnő és műsorvezető vitte el a show-t földig érő pink uszályos báliruhájával, s igen a vörös szőnyegen, egy ló hátán ügetve, akár a neveletlen hercegnőben érkezett meg.:) Ő is nyert egy arany tányért, s kiemelkedett a sztárok közül, mint mindig. Bár 32 éves, korát meghazudtolóan jól nézett ki, akár a pop koronázatlan királynője.

Sok sikert!

Ольга Бузова

 

 

Olga Buzova Champion

A lelkesítő sport dal! The sport himnusz!

A nemzetközi sztár, reality hősnő, műsorvezető, énekesnő, modell újabb klippel örvendezteti meg rajongóit!

 

Egy igazán lelkesítő, aktív, kreatív videó a sportolókról, s azok mindennapi küzdelmeiről. Arról, szól, hogy hiába is sebesülsz meg, vagy esel el, mindig állj fől és folytasd tovább, harcolj az álmaidért, s valóra válnak!

Ő is sokat harcolt, azért, hogy azok akik nem bíztak a sikereiben meglássák mégis sokat ér ő!

A jelenetek egy stadionban játszódnak, ahol az énekesnő nyilakkal, az időjárás elemeivel, harcosokkkal küzd meg a győzelemért. Láthatjuk vörös sexy dresszben csatokkal, s lágyan lobogó fekete hajzuhataggal, mely félre libben mikőzben menekül a nyilak elől. Aközben bejátsszák a sportolókat is. Láthatjuk még csinos pom pom lányként, mikőzben drukkol és énekel. A tömeg segít neki. A tömeg képviseli a szurkolókat, no meg a rajongóit!

Ezzel a klippel új himnuszt alkotott a sportolók számára, s nemcsak a hangzás profi, hanem az éneklés is magasszintű, a jelenetek is érdekesek, megunhatatlanok, akciódúsak! Némelykor az Éhezők viadala jut eszembe, amikor nézem, bizonyára az is ihletet adott a művészeti remekműhőz!

Le a kalappal!

Big respeckt, for artistic video with creative moments, and cool special effects. Olga look so sexy like fighter, in red dress with long black silk hair jumping and running weapons fighting, dogs fighting, warriors. Aww look like action film. This singer say with this clip: Never Give Up, believe in your dreams, fight for you dreams, like a champion! The singergirl like a wonderwoman, and clothes is amazing, and sexy! This clip is a brilliant art, littlebit remember Hunger Games scenes like a Kantniss fighting!

Olga Buzova the next Hollywood star? Or what is next Eurovision? This singer beautiful, talented, dont shy,sexy,smart, and have powerfull works. Voice is so cool!

 

 

Philip Kirkorov feeling blue

A népszerű klip, mely nagy sztárgárdával készült, s kicsit botrányos lett.

Philip Kirkorov orosz sztár, aki azelőtt Ani Lorak-ot fedezte fel az Eurovision dalfesztiváljára, most nem a megszokott fényűző, s érzelmes oldalát mutatta meg.

Képtalálat a következőre: „Филипп Киркоров - Цвет настроения синий (Премьера песни 2018)”

Egy botrányos klipet készített, ahol olyan sztárok vannak jelen az orosz showbizniszből, mint (Nikolay Baskov opera énekes, Olga Buzova reality hősnő és énekes,Yana Rudkovskaya Plusenko felesége és Dima Bilan producere, Timati rapper énekes, Gregory Leps énekes, Ivan Urgant műsorvezető és színész.

 

A zenei kisfilmben a polgárpukkasztó Philip Kirkorov bemutatja mindenkinek a sötét bandázó fiatalok életét.

A középső úját mutogatja, füvezik, cigizik, bandázik, s még Plusenko kisfiát is leitatja alkohol-lal.

Képtalálat a következőre: „Филипп Киркоров - Цвет настроения синий (Премьера песни 2018)”

Olga Buzova énekesnő unott képpel szolgálja ki a romlott fiatalokat a boltban. Mintha egy másik dimenzióban játszódna a videó.

Maga a klip a káros életvitelre hívja fel a figyelmet, hogy mennyien élnek a drogokkal, káros szenvedélyekkel, azt gondolva, hogy ezek majd megoldják az életükben a problémájukat. A klip arra hívja fel a figyelmet, hogy mit nem szabad. Kirkorov most kísérletezik, hisz még sosem volt ilyen botrányos klipje. Mindig a végletekig romantikus vonalat nyomatta. Most meg Face-re hasonlítva polgárpukkasztó viselkedésével vonja fel magára a figyelmet. A klip fura s megbotránkoztató!

A dal maga fülbemászó, s könnyű megjegyezni. Szép a hangja, mint mindig,  csak a képi jelenetek szerintem durvák?